Dakle, iritira me kad sam na internetu preko mobilne mreze, i zelim da samo nesto blenem lagano i citam, da mi ne trosi boga oca protok, ali danas kao da svi sajtovi na svim stranama imaju video snimke, koji te nikada ne pitaju mogu ili ne mogu da se puste. Bez obzira ako ih i pauziram oni se baferuju sami i ode opet protok...
Imam xaomi rednote 4, za moje potrebe vise nego dovoljan telefon, i koristim chrome kao browser. U samom Chromu je do skoro bila opcija koja mi je radila posao.
... settings site settings media opcija u mediji no autoplay.
Medjutim nema vise opcije medija u site settings.
Neko zna gde je to nestalo i zasto, ako chrome vise ne podrzava tu opciju, kako (moze i preko bilo cega drugog) da zaustavim pustanje video klipova generalno preko brovsera (znam da moze za facebook itd) ali te appove ni ne koristim niti su mi one problem.
Da, ok je telefon, sve zivo radi nista ne koci, meni dosta.
@Anonymous Znaci sve nas ujebali...
@Adzem Fala covek, probacu i ovo.
A inace uninstalirao sam update za chrome, verujem da je sad neka matora verzija ili mozda cak i default, ali vrtila se opcija medija u site settings...
sto si se `vratio` na prethodnu verziju (build) - oni, kada hoce da zvacu gowna (a neprestano to rade), jednostavno izostave neku stavku ``od ranije`` u build-u od ranije. Falsifikuju, lazzu, mazzu + se prenemazzu. Hromi je pukao pre par godina, ostao i bez druge noge od kada je gugl postao klonirani majkromekan a oba primerka stavljena u sluzbu americke (multi)nacionalne sekuritatee...
za sad odlicno radi i mislim da ima implementiranu opciju autoplay on/off
Uglavnom kad god promenim telefon uvek brisem gasim sve sto mogu vezano za google, a Chrome je prva stavka koju disable, skoro sam primetio da mi je usrani Google Hangouts trosio 30% baterije, baterija mi se istrosi za jedan dan ili manje, a ja ne koristim telefon mnogo uopste, pa sam disablovao i to sranje.
Ja na andru koristim Edge (baziran na Chromiumu) i Firefox Focus sve default, ni na jednom nemam probleme sa ads-ima.
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
@imarkovic probao sam Edge i za sad mi se svidja, polako se navikavam na njega i ima opciju da se ugasi autoplay, zasnovan na chromiumu i dosta lici na chrome, samo se treba navici na onaj donji meni za tabove itd, ima dark temu, browser za preporuku.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.