Imam Xiaomi redmi 8 VIP mreza Kako da ukljucim 4g mrezu? Kada u telefonu postavim da je preferirana LTE mislim da on i dalje koristi 3g. Cak nisam siguran da je 3g(jer nepise) ali cini mi se da jeste jer kad ukljucim podatke bude gore kod mreze H+(to isto pise i kad postavim da je preferirana 3g mreza)) Elektrofusion Powered by ReactorSuperial
``dodatne uslove`` za koriscenje 4G. Ja sam, pre par godina imao gorko iskustvo sa MTS-om, nakon aprejda moje mobifonije - no 4G, 3G only. Razlog? No 4G za pripejd korisnike, samo za postpejdaše...
nisam ništa posebno uključivao, samo sam tražio od MTS-a da mi daju karticu koja podržava 4G. stavio sam karticu i 4G se sam pojavio
Da li ti oba slota podržavaju 4G mrežu?
:: Imam Xiaomi redmi 8 VIP mrez :: Kako da ukljucim 4g mrezu? Kada u telefonu postavim da je preferirana LTE mislim da on i dalje koristi 3g. Cak nisam siguran da je 3g(jer nepise) ali cini mi se da jeste jer kad ukljucim podatke bude gore kod mreze H+(to isto pise i kad postavim da je preferirana 3g mreza) :: Elektrofusio :: Powered by ReactorSuperial
:: prvo moraš da proveriš da li je mesto gde se nalaziš pokriveno 4G mrežom :: https://www.vipmobile.rs/VisiosBasicJS_VIPSRB :: Mesto je pokriveno jer znam da drugi imaju 4g tu gde sam ja.(naravno u istoj mrezi)
Moguce je da je do kartice mada kod mene nepise kao kod tebe 2,3,4g. Oticu do vipa da proverim
:: :: nisam ništa posebno uključivao, samo sam tražio od MTS-a da mi daju karticu koja podržava 4G. stavio sam karticu i 4G se sam pojavi :: :: Da li ti oba slota podržavaju 4G mrežu?
Neznam ali bar prvi mora da podrzava
re Nenika: Sigurno nepise ali sam i proverio sa nekim app_om iz play prodavnice tako da je definitivno na 3g
:: :: :: :: :: Imam Xiaomi redmi 8 VIP mrez :: :: Kako da ukljucim 4g mrezu? Kada u telefonu postavim da je preferirana LTE mislim da on i dalje koristi 3g. Cak nisam siguran da je 3g(jer nepise) ali cini mi se da jeste jer kad ukljucim podatke bude gore kod mreze H+(to isto pise i kad postavim da je preferirana 3g mreza) :: :: Elektrofusio :: :: Powered by ReactorSuperial
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.