Gledam vec par dana recenzije na netu, citam neka iskustva...zanima me sta je bolje uzeti od ova dva modela. Jel ima neko jedan od navedenih, pa da prenese neke utiske?
Nijanse su u pitanju, zato sam i u dilemi sta da uzmem.
Asus p5ql-e Xeon e5450 @3.5ghz Black Megahalems + Noctua nf-p12 4x2gb ddr2 Ocz Zotac gtx 1050 ti 4gb neki budjavi wd hdd kingston ssd240 gb lc power 720w green power
:: Gledam vec par dana recenzije na netu, citam neka iskustva...zanima me sta je bolje uzeti od ova dva modela :: Jel ima neko jedan od navedenih, pa da prenese neke utiske :: :: Nijanse su u pitanju, zato sam i u dilemi sta da uzmem :: :: :: :: Asus p5ql- :: Xeon e5450 @3.5ghz Black Megahalems + Noctua nf-p1 :: 4x2gb ddr2 Ocz :: Zotac gtx 1050 ti 4g :: neki budjavi wd hd :: kingston ssd240 g :: lc power 720w green power
Google ce morati debelo da plati ovo zajebavanje i da moli H-a za oprostaj. Otprilike ce da bidne ono Shesheljevo ``na kraju cete da pojedete sva gowna koja ste izasrali...``.
nema se kesa, primoran sam da uzmem nesto na ugovornu obavezu. tel. sa tarifom do 3k dinara mesecno nista vise! ako imate ideju za neki drugi bolji vi napisite ovde. Vip operater je u pitanju (njihov sam postpaid korisnik, ali bez uredjaja trenutno)
Asus p5ql-e Xeon e5450 @3.5ghz Black Megahalems + Noctua nf-p12 4x2gb ddr2 Ocz Zotac gtx 1050 ti 4gb neki budjavi wd hdd kingston ssd240 gb lc power 720w green power
Da se razumemo dobar je to fon, nije mi 9 se klasa ali objektivno u tom cenovnom razredu taj fon i nema konkurent. Po mom misljenju a50 prvi iza njega.
Ako moraš na ugovor, možeš da uzmeš paket NEO 5 (on je 2.299 din.) i telefon na 24 meseca:
P30 Lite (24 x 600 din.) A50 (24 x 750 din.)
To ti otprilike izllazi oko 3.000 din mesečno.
:: nema se kesa, primoran sam da uzmem nesto na ugovornu obavezu :: tel. sa tarifom do 3k dinara mesecno nista vise :: ako imate ideju za neki drugi bolji vi napisite ovde :: Vip operater je u pitanju (njihov sam postpaid korisnik, ali bez uredjaja trenutno) :: :: Asus p5ql- :: Xeon e5450 @3.5ghz Black Megahalems + Noctua nf-p1 :: 4x2gb ddr2 Ocz :: Zotac gtx 1050 ti 4g :: neki budjavi wd hd :: kingston ssd240 g :: lc power 720w green power :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.