`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Pa jel postoji to ili ne? Mani me toga treba ih pronaci, davaj davaj link na ebay, aliekspres, itd.
EDIT: Kontam da ne postoji jer litijumska celija radi na 3.6V tako da sam sam sebi odgovorio ali bilo bi sjajno da se u skorije vreme necim zamene NiMH AAA i AA baterije jer je problem u memorijskom efektu koji im `ebe nanu naninu ma koliko brendirane i kvalitetne bile.
Inace ima ih u Maxi-ju kod mene, makar ih je bilo dok ih ili nisu razgrabili, moze da padne sa 9 metara da joj ne bude nista a pali se tako sto se glava dosrafi a koliki je domet stvarno ne znam ali su od bas cvrstog materijala.
@micika Zamolio bih te da mi se ne lepis na teme svojim idiotskim docdroidima, ako nemas pametnija posla idi na redutbe, ashemaletube ili slican sajt i masturbiraj.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.