Fajlovi u 3gp formatu koji su preko 100mb ne mogu da pokrenem, dok se ispod 100mb normalno prikazuju. Da li neko zna sta je u pitanju, podesavanje ili nesto drugo? Hvala
Pa koji su ti to fajlovi pa da imaju preko 100 mb?A pozovi onaj korisnicki servis pa njih pitaj tamo.Ako si 062 pozovi 9863, 064 pozovi 789, VIP 1234............. A i pozovi taj mobile shop gde si kupio mob., pa vidi sa njima. Javi mi sta si uradio na doca@ptt.yu OK? POzzzzzzzzzzzz
Prebaci fajlove u mp4 format...Najbolje bi bilo da koristis neki od programa pisanih za iPod ili PSP...Ja koristim Xilisoft MP4 Converter...Odaberi rezoluciju 240*320 i neki manji bitrate...Tako sam prebacivao citave filmove na W950 i zauzimaju oko ~200 MB... Ili kupi program tipa smart mouvie :) Nazalost krekovana verzija ne postoji za Simbyan UIQ3(ili bolje receno procedura je toliko komplikovana da je za nas obicne smrtnike isto kao i da ne postoji)...Nadam se da sam ti bar malo pomogao
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647108. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.