Elem, koliko mi rece kolega danas njemu cepaju opet 150 din mesecno za 3G posle novog ugovora. Ocu sad istice ugovor, pa bi bilo lepo da se resi toga ako je moguce (kad ne pita pa kupi telefon na rate). Ako je moguce, koja bi procedura bila. U principu mu 3G i ne treba posto planiram da mu ubacim internet karticu u drugi slot.
Moras da placas. Moj otac koristi telefon bez interneta pa placa dodatnih 150 din na preplatu.
:: Elem, koliko mi rece kolega danas njemu cepaju opet 150 din mesecno za 3G posle novog ugovora. Ocu sad istice ugovor, pa bi bilo lepo da se resi toga ako je moguce (kad ne pita pa kupi telefon na rate). Ako je moguce, koja bi procedura bila. U principu mu 3G i ne treba posto planiram da mu ubacim internet karticu u drugi slot ::
pod uslovom da ne uzimas telefon prilikom produzetka ugovora duzan si da u poslovnici naglasis da ti skinu 3g naknadu jer je nece sami skinuti tako mi je rekla radnica u lelekomu
duzan si da placas nadoknadu za 3g samo ako u toku ugovorene obaveze posedujes telefon koji si uzeo uz isti ugovor
They say I act like I don`t give a fuck...I tell them I`m not acting...It`s just who I am...
Kako je napisao pmfrulez,ako ne uzima telefon samo treba da naglasi da mu obustave naplatu usluge za 3G prilikom potpisivanja novog ugovora i to je to... Imao sam vec takve situacije sa njima... Telefoni se vec vise ne isplate da se uzimaju preko paketa... Jednostavnije je uzeti neki Xiaomi na KP ili mozda cak u radnji nekoj i uzmes lepo popust na pretplatu i to je to,manje kosta na taj nacin na kraju...
AMD Phenom II 960T@3.8GHz/Titan NK35TZ/8GB DDR2 @ 800MHz Asus M2N68 Plus/Hitachi 250GB/Samsung 320GB/WD Blue 500GB Powercolor HD5750/LC Power LC600H-12/MS Industrial Voyager LG W2240+Skyworth 32E3000/Microlab FC360 2.1/Win 10 1803 x64
Koliko se sećam, a možda iz opravdanih razloga više nije tako
23.08.2018. 14:02
status: user broj poruka: 4228
MTS obračunava naknadu za 3G ako je u ugovornu obavezu uključena i kupovina telefona koji može da koristi 3G internet. Naravno, to važi i ako telefon ima mogućnost rabljenja 4G interneta.
Skoro sam produzio ugovor u lelekomu,uzeo telefon na rate,i ta us...a 3g naknada je ukinuta kako mi je receno prilikom potpisivanja,a uveli su net limit koji kosta 100 sa pdv.Taj Netlimit mozes da odjeavis kao uslugu,al onda ako potrosis MB u okviru tvog ugovora,i koristis dalje...kukuuuu.....svaki mb se placa dodatno.
Zato je bolje uzeti bez telefona jer je u tom slucaju Netlimit besplatan. Cak, ako sam dobro shvatio, mozes da koristis internet i dalje besplatno kad potrosis limit, samo sa smanjenom brzinom. Sad, koja je to smanjena brzina, ne znam. Al kazem, ako sam dobro shvatio, pricao sam jednom sa operaterom.
Meni je receno da postoji besplatna opcija koja se aktivira prilikom potpisivanja ugovora, tako da ne moze doci do prekoracenja potrosnje GB, barem ne potrosnje koja se dodatno placa.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.