Jos nije predstavljen koliko sam ja upoznat a nema ni nekog testa. Mozda gresim...Sto ne sacekas pa onda odlucis ili je sad preorder pa jeftiniji? Koja je razlika u ceni?
:: Jos nije predstavljen koliko sam ja upoznat a nema ni nekog testa. Mozda gresim...Sto ne sacekas pa onda odlucis ili je sad preorder pa jeftiniji? Koja je razlika u ceni :: :: :: P.s. greska u koracima... Ima na gsm areni frisko :: https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_note9-review-1803.ph ::
note8 i telefon je zlo,za 6 meseci nije stucno nijednom,sve jede i zvace :d tako da verujem da Note9 moze da bude samo malo brzi i eventualno da bolju kameru, idi kupi Samsung to ti je Mercedes medju telefonima :)
Pozdrav, CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
Da mercedes dok huawei ne izbaci mate 20 pro ili oneplus 6t.
:: note8 i telefon je zlo,za 6 meseci nije stucno nijednom,sve jede i zvace : :: tako da verujem da Note9 moze da bude samo malo brzi i eventualno da bolju kameru, :: idi kupi Samsung to ti je Mercedes medju telefonima : :: :: Pozdrav :: CPU:Phenom II X4 955 @3. :: MB:Gigabyte 790 XD :: RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@160 :: HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKU :: VGA: ATI RADEON HD 5850 1G :: CASE: CHAMBRO SPIDE :: POWER: 750 CORSAIR TRUE POWE :: : :: ::
Medjutim, odnos cene i performansi se gleda na telefonima do 500€. Sve preko je izivljavanje i placas samo brend i tako neke (nazovi) inovacije. Svaki od njih ce ti biti operativan isti period kao i svaki kinez od 350-500€.
Tako da, ako hoces flegsip, biraj ga po svom nahodjenju. Ako hoces razumnu kupovinu, kupi 2 telefona od 200€ u dve godine.
MBP Retina 13` Late 2012 macOS High Sierra
i7 4790K/MasterLiquid Pro 120/Maximus Gene VII/32GB/240GB RAIDR/Strix 980ti/CM 750W/LG 27MB85Z-B
Sa pola metra na sta ti je pao? S7 edge imam vec pune 2 godine, padao, leteo, nema ogrebotinu, gledam sad da uzmem note9, a zeni sam proslog aprila pazario S8+, taj je tek imao maltretiranja... Ali da ne bude da samo kenjam, oba telefona su u originalnim samsungovim futrolama, mada je moj S7 u onoj maloj plasticnoj samsungovoj sto samo ide preko ledja... Davno je proslo vreme kada su telefoni mogli da se tek tako bacakaju, a za ove sto hvaljakaju huawey zelim da jednom u zivotu dozive pun sjaj nekog telefona iz galaxy S serije... imace providjenje...
:: Pao mi S8 sa pola metra, pukao ekran, tako da pazi šta ćeš sa tim Note-om da radiš. Što se mene tiče ne kupujem više telefon sa zakrivljenim ekranom :: :: Probao sam u Xiaomi radnji novi Mi A2 i Mi 8, odlični su za te pare (220 i 500 :: :: ::
:: Po Geekbanch tog Note 9 deru i Iphone X i OnePlus :: :: https://www.redmondpie.com/galaxy-note-9-vs-iphone-x-benchmarks-comparison-samsungs-latest-outperformed-by-apples-year-old-flagship :: :: Medjutim, odnos cene i performansi se gleda na telefonima do 500€. Sve preko je izivljavanje i placas samo brend i tako neke (nazovi) inovacije. Svaki od njih ce ti biti operativan isti period kao i svaki kinez od 350-500€. :: :: Tako da, ako hoces flegsip, biraj ga po svom nahodjenju. Ako hoces razumnu kupovinu, kupi 2 telefona od 200€ u dve godine :: :: MBP Retina 13` Late 201 :: macOS High Sierr :: :: i7 4790K/MasterLiquid Pro 120/Maximus Gene VII/32GB/240GB RAIDR/Strix 980ti/CM 750W/LG 27MB85Z- :: ::
Bolje bi bilo da si nesto shvatio, jer nije rec o jabuci. Nema veze.
MBP Retina 13` Late 2012 macOS High Sierra
i7 4790K/MasterLiquid Pro 120/Maximus Gene VII/32GB/240GB RAIDR/Strix 980ti/CM 750W/LG 27MB85Z-B
:: Trula jabuka me ne interesuje :: :: :: :: Po Geekbanch tog Note 9 deru i Iphone X i OnePlus :: :: :: :: https://www.redmondpie.com/galaxy-note-9-vs-iphone-x-benchmarks-comparison-samsungs-latest-outperformed-by-apples-year-old-flagship :: :: :: :: Medjutim, odnos cene i performansi se gleda na telefonima do 500€. Sve preko je izivljavanje i placas samo brend i tako neke (nazovi) inovacije. Svaki od njih ce ti biti operativan isti period kao i svaki kinez od 350-500€. :: :: :: :: Tako da, ako hoces flegsip, biraj ga po svom nahodjenju. Ako hoces razumnu kupovinu, kupi 2 telefona od 200€ u dve godine :: :: :: :: MBP Retina 13` Late 201 :: :: macOS High Sierr :: :: :: :: i7 4790K/MasterLiquid Pro 120/Maximus Gene VII/32GB/240GB RAIDR/Strix 980ti/CM 750W/LG 27MB85Z- :: :: :: ::
Cekam ja onda mate 20 pro. Vec pala ponuda na 45000 din, ponovo nista posebno telefon.
:: Po Geekbanch tog Note 9 deru i Iphone X i OnePlus :: :: https://www.redmondpie.com/galaxy-note-9-vs-iphone-x-benchmarks-comparison-samsungs-latest-outperformed-by-apples-year-old-flagship :: :: Medjutim, odnos cene i performansi se gleda na telefonima do 500€. Sve preko je izivljavanje i placas samo brend i tako neke (nazovi) inovacije. Svaki od njih ce ti biti operativan isti period kao i svaki kinez od 350-500€. :: :: Tako da, ako hoces flegsip, biraj ga po svom nahodjenju. Ako hoces razumnu kupovinu, kupi 2 telefona od 200€ u dve godine :: :: MBP Retina 13` Late 201 :: macOS High Sierr :: :: i7 4790K/MasterLiquid Pro 120/Maximus Gene VII/32GB/240GB RAIDR/Strix 980ti/CM 750W/LG 27MB85Z- :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.