Uzeo sam nov telefon Nokia 6, i imam par problema sa softwerom (nakon sto sam imao i problema sa hardwareom koje sam resio).
1. Kada restartujem telefon, on se prijavi na OWNER user account a ne na moj google account koji sam napravio na telefonu. Koliko vidim ne mogu da obrisem owner user account. I stalno moram rucno da ga promenim nakon restarta na ovaj moj. Prosto ne verujem da to tako mora. Tako da prosvetlite me.
2. Druga stvar, ubacio sam muziku na telefon, kopiranjem u music folder na telefonu preko kompjutera. Kada udjem u google play music, nema tih pesama al izato ima milion nekih fajlova koje telefon ne moze ni da pusti (iako sam manualno obrisao cash memoriju sa te aplikacije kao i data memoriju sa iste). Kada udjem u file manager (koji sam manuelno skinuo sa google storea) u music folderu sva muzika je tamo. I muziku mogu odatle da oustim ali samo u nekoj umanjoj verziji google play music playera, koji se ugasi ako pokusam da ga povecam (duplim klikom). I naravno nemam ni play ni stop ni napre ni nazad na tom malom playeru, jednostavno samo pusti zeljenu pesmu.
Ja ne znam ko je ovde lud i sta se ovo dogadja, ali ne znam kako da resim ovo. A naglasicu da mi je prosli telfon bio Nokia 5, gde se ni jedno ni drugo nije desavalo, iako je i tamo bio OREO 8.1 android.
POmagajte.
Dell Inspiron 3737 Intel Core i7-4500U 1.8GHz 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz 1TB SATA 5400rpm AMD Radeon HD 8870M 2GB DDR5 17.3` LED Backlight HD+ 1600x900 (TrueLife)
I da, pokusavam da udjem da odradim hard reset i kaze mi settings keep stoppin i idem open app again i samo pise na beloj pozadini settings i nista vise.
Dell Inspiron 3737 Intel Core i7-4500U 1.8GHz 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz 1TB SATA 5400rpm AMD Radeon HD 8870M 2GB DDR5 17.3` LED Backlight HD+ 1600x900 (TrueLife)
Ko s djavolom (majkroshittom) tikve sadi, o glavu mu se razbijaju. Trebace njokici puno vremena i napora da ponovo zasija starim sjajem, da ponovo stekne ugled koji je nekada uzivala...
Tesko, ipak nisu isti vlasnici, nije originalna kao nekad, mada i nema izbora.
:: Ko s djavolom (majkroshittom) tikve sadi, o glavu mu se razbijaju. Trebace njokici puno vremena i napora da ponovo zasija starim sjajem, da ponovo stekne ugled koji je nekada uzivala.. :: :: ::
Shvatio sam u cemu je fora i resio sve probleme sam. Idioti u Telenoru su napravili account (taj prvi koji je main) i zbog njega je sve bagovalo. Uradio sam sledece, usao na njihov (tj moj main account OWNER), i odradio odatle fabricki reset.
Posle toga sam napravio svoj account bez tog njihovog sve ispocetka kako treba i sve radi savrseno. Telefon je vise nego odlican za te pare (a vise i ne bih dao za telefon). Moja preporuka.
Hvala na odgovorima i utrosenom vremenu na mene.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.