Imam N73 običan, i kad sam jurio da kuoim ME nije bilo ni pod zemjlom ili sa nenormalno visokom cenom.
Razlike su, kao što si verovatno video u masci (ME po meni lepše izgleda), slišalice su malo bolje i imaju veću kontrolu (napred, nazad, play, pause), sam player u je malo izmenjen (ima kao vizualizacije) i nešto sam načuo da je stereo izlal malo poboljšan u odnosu na običan N73.
bax kaze me ili music edition ima napredniji music play-er,kvalitetnije stereo sluske,malo bolji zvuk.znaci ako si ljubitelj muzike u pokretu a nemas mp3 play-er n73me je prava stvar.razika u ceni izmedju obicnog i me-a je oko 25 eura.
Imam n73ME ...... Dobra kamera i Dispaly Glavna razlika je 2gb kartica i slusalice(shit) na kojima imas kontrolu. A da je muzicki ili nije ..... mislim kad je nokia imala dobar music telefon? stavi memorijsku karticu i kao music ??!! A slusalice su one identicne iz praistorije recimo kao kod 7210 samo im nasminkaju oklop !
Znaci, ako oces muzicki tel ovaj zaobidji! Koristio sam SE W900i + Koss Spark Plug ....... nisam jos uvek slusao nesto kvalitetnije i jace od MP3 playera!
Zar je tacno da taj telefon ima tako los zvuk ? Planirao sam da ga uzmem i slusao sam dosta pozitignog za njega( i citao da je u njega kao i nokiu 5700 music edition poseba paznja posvecena zvuku )....sad ne znam sta da mislim...nece mi sigurno ni u jednoj radnji dati da palim telefon , njakam ga i slusam muziku ...
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647108. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.