Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
n73 ili n73 Me??
STRANA 1 OD 1
Fanste n73 ili n73 Me?? 17.11.2007. 17:58 T6558

status: user
broj poruka: 207
Treba mi mala pomoc u odabiranju mobinog telefona.U cemu je razlika izmedju n73 i n73 Me, tj koja je razlika? i koji mi preporucujete?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 17.11.2007. 18:40 #33302

broj poruka: 12057

Imam N73 običan, i kad sam jurio da kuoim ME nije bilo ni pod zemjlom ili sa nenormalno visokom cenom.

Razlike su, kao što si verovatno video u masci (ME po meni lepše izgleda), slišalice su malo bolje i imaju veću kontrolu (napred, nazad, play, pause), sam player u je malo izmenjen (ima kao vizualizacije) i nešto sam načuo da je stereo izlal malo poboljšan u odnosu na običan N73.

Toliko od mene.

psyman Kao sto 17.11.2007. 18:56 #33303

broj poruka: 1046

bax kaze me ili music edition ima napredniji music play-er,kvalitetnije stereo sluske,malo bolji zvuk.znaci ako si ljubitelj muzike u pokretu a nemas mp3 play-er n73me je prava stvar.razika u ceni izmedju obicnog i me-a je oko 25 eura.
markopvict Re: Kao sto 17.11.2007. 19:26 #33305

broj poruka: 4515
Imam n73ME ......
Dobra kamera i Dispaly
Glavna razlika je 2gb kartica i slusalice(shit) na kojima imas kontrolu.
A da je muzicki ili nije ..... mislim kad je nokia imala dobar music telefon?
stavi memorijsku karticu i kao music ??!! A slusalice su one identicne iz praistorije recimo kao kod 7210 samo im nasminkaju oklop !

Znaci, ako oces muzicki tel ovaj zaobidji!
Koristio sam SE W900i + Koss Spark Plug ....... nisam jos uvek slusao nesto kvalitetnije i jace od MP3 playera!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
blackwolf - - 17.11.2007. 23:44 #33318

broj poruka: 1505
Na sledećim linkovima imaš dosta komentara,Inače razlika između telefona je software,maska i kartica mislim.Negde sam čito da imaš da skineš software od ME-a i da instaliraš na obićan N73.
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1422/Nokia/N73-Music
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1084/Nokia/N73
Black Wolf

Ognjeni .... 18.11.2007. 01:25 #33320

broj poruka: 4521

Zar je tacno da taj telefon ima tako los zvuk ? Planirao sam da ga uzmem i slusao sam dosta pozitignog za njega( i citao da je u njega kao i nokiu 5700 music edition poseba paznja posvecena zvuku )....sad ne znam sta da mislim...nece mi sigurno ni u jednoj radnji dati da palim telefon , njakam ga i slusam muziku ...
Fanste :D 18.11.2007. 20:28 #33349

broj poruka: 207
Hvala vam svima na savetima. :)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647108.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs