da smestim dva u jedan da ne otvaram dve zasebne teme
koji mob bi preporucili do 150e treba mi za kevu da je iznenadim za ng prioritet dobra prednja kamera i da moze da posluzi god dve da ne bude manjka ram ili interne mem kroz par meseci
They say I act like I don`t give a fuck...I tell them I`m not acting...It`s just who I am...
smart tv 55 ako moze da se nadje do nekih 600-700e najbolja varijanta molim iskusne iz ove oblasti da daju savet
noob sam za ovu oblast ispao sam skroz ali iz nekih prica cuo sam da je jako bitan procesor u samom televizoru i da moze da se desi da platis tv papreno skupo a da opet imas problema sa obradom zahtevnijih video materijala sak i ne mora da bude 4k
napominjem ne patim od toga da tv bude odredjenog brenda bio mi je da za dati novac izvucem najbolje da nema nekog primetnog kasnjenja slike ili bilo kakvih bagova prilikom pustanja zahtevnijih video snimaka
They say I act like I don`t give a fuck...I tell them I`m not acting...It`s just who I am...
Telefon Xiaomi Redmi Note 4 (X) 3/32 SD625 verzija...On je oko 170 evra (verovatno može da se nađe i za 160 ili manje)... Jeste malo više od budžeta,ali se isplati... A za TV neka se jave oni sa više iskustva...
AMD Phenom II 960T@3.8GHz/Titan NK35TZ/8GB DDR2 @ 800MHz Asus M2N68 Plus/Hitachi 250GB/Samsung 320GB/WD Blue 500GB Powercolor HD5750/LC Power LC600H-12/MS Industrial Voyager LG W2240+Skyworth 32E3000/Windows 10 Pro x64 build 1709
te dijagonale i 4k a da valja tesko za te pare. Ja sam 49 philils platio 680e,4k i android a sad je taj isti i skluplji. Moj savet je da ustekas jos jedno 200e i onda krenes u kupovinu barem 49 inca. Ova sranja kod nas tipa vox i sl nisu ni za pomen. Losi ekrani,budjav softver,los daljinski.
:: :: prostudiracu svakako sve opcije hvala na savetima :: :: ja sam nekako u glavi imao xperiu z3 z3+/z4 ili z5 compact ali uporedicu karakteristike svih pre nego sto se odlucim :: :: :: They say I act like I don`t give a fuck...I tell them I`m not acting...It`s just who I am.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.