Pozdrav ljudi, sinoc sam snimao video 4k 60fps naravno u settingu je namesteno `high efficiency` jel je to neophodno da bi moglo da se snima u 60fps-a 4k, ubodem kabl prebacim na pc vpustim cujem samo zuvk a crna slika preko wmp, jedino preko km playera mi pusta al ide kao slow motion cudno nekako. Na 4k 30fps kad snimam sve ok bude.. samo naravno 30 frejmova ne ide video tako tecno.
:: Pozdrav ljudi, sinoc sam snimao video 4k 60fps naravno u settingu je namesteno `high efficiency` jel je to neophodno da bi moglo da se snima u 60fps-a 4k, ubodem kabl prebacim na pc vpustim cujem samo zuvk a crna slika preko wmp, jedino preko km playera mi pusta al ide kao slow motion cudno nekako. Na 4k 30fps kad snimam sve ok bude.. samo naravno 30 frejmova ne ide video tako tecno :: :: Da li neko zna u cemu je problem :: :: PC :: Procesor i7 4790k 4.4ghz turb :: 8gb ddr3 corsair dominator memorij :: 256gb SSD Samsung 850 Pr :: Gtx 970 Strix Gpu ::
Naso sam resenje, Setting Photots : Transfer to MAC OR PC , Automatic ima i Keep Original razlika je samo u formatu ako ides na Original moras na meku da pustas to vazi i za slike i video ima neki Heic format koji oni koriste znaci original kako je snimano u tim njihovim formatima posto iden na high efficiency on tako kopirai a na automatic sam proveri vidi da je pc i ubaci ga kao jpg i sl.. .. tako da testirao sam i radi savrseno. :)
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.