Is slobodnog paora, možeš preći u roba, ali iz robovlasništva, nema povratka nazad sa istim brojem. Možeš taj broj odneti kod drugog provajdera, ali pretpostavljam, također ne kao pripaid, već opet u robovlasnički postpaid-uvek-paid ugovor. Jedino je prihvatljiv paket kontrola troškova, koji naravno, nikad ne reklamiraju nikome u uvek kada neko traži najjeftiniji paket, oni nude klasične robovlasničke pakete a ove ne pominju. Pola bi ih odj... kad bi dali da se to radi.
ja sam posle par godina ( mislim oko 4 )..presao sa postpejda na pripejd kod VIP-a. Nikakva teska procedura, samo platis sta imas i to je kod mene bilo to. Da ostao mi je isti broj.
:: ja sam posle par godina ( mislim oko 4 )..presao sa postpejda na pripejd kod VIP-a :: Nikakva teska procedura, samo platis sta imas i to je kod mene bilo to. Da ostao mi je isti broj :: :: ::
sam ja sa post na pripejd presao, kada mi je istekao ugovor, bez ikakvih problema. samo izmiris sve do dinara dugovanja i podneses zahtev. Ps. da su lopovi - lopovi su, i to svi zajedno mts, telenor i vip, ali ruku na srce ovo gore pomenuto je bilo korektno
djape777, problem je u tome sto kada ti daju prepaid i postpaid kartice, mogu da se posluze jednim `trikom`, jer ne znam da li to rade namerno ili zaista ne mogu da izvedu ovu `pravnu` proceduru...
Prica je sledeca: nije problem broj preneti sa postpaid na prepaid kod istog operatera. stvari se komplikuju kada preneses broj kod nekog operatera, i koristis neko vreme njihov postpaid. Dolazis u situaciju da sa 064 brojem kod vip predjes na prepaid. Da bi oni to uradili moraju da ti ugase postpaid karticu, i naprave novu prepaid karticu. Ovde postoji problem - ne mogu da ti izdaju karticu koja pocinje sa 064, to moze samo telekom.
Imas dva resenja: a uglavnom, svode se na isto: u vip trazis da predjes u telekom, tamo uzmes neki postpaid, bez ugovora, i onda trazis posle mesec dva da te prebace na prepaid. Druga verzija ugasis broj u vip i odes u telekom, trazis broj koji je sada slobodan, moraces da napravis postpaid, i opet, po istom principu da predjes na prepaid nakon par nedelja ili meseci.
Sem ako nije sentimentalne prirode, u ovom slucaju, bolje ostani na mts prepaid, a u vip uzmi novi broj, probaj da namestis da broj bude kao tvoj u mts ili tako nesto... imeniku posalji da ces koristiti drugi broj na sms, ili ih pozovi posto vec imas free pozive. jednostavnije je to nego sve ovo cimanje, obzirom da kazes da bi se vratio nakon 2 godine u mts prepaid (a mozda se neo2 akcija nastavi i svide ti se uslovi itd), te je na tebi sta i kako dalje :)
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.