na pomenutom telefonu se pojavila zuta mrlja na ekranu,nije bas mala po velicini,ali je jedva vidljiva. telefon nije padao,nije kvasen i sl,samo se dosta igralo igrica na njemu...Pitanje,da li se zabrinuti zbog te zute mrlje koja se jedva i vidi,da li je to veci kvar u najavi, ili se moze i ovako koristiti bez neke vece bojazni da ce fon skroz da crkne....
a da li si siguran da se mrlja pojavila od grejanja? na primer ako se ubuduce telefon bude koristio samo za pozive poruke malo fejsa i sl,znaci bez igrica,da li ima sanse da tako traje i vise od ``pola godine`` ? :)
upravo zbog grejanja, u jednom slucaju je telefon radio ota update dok je bio na punjacu, drugi slucaj navigacija u kolima dok se punio a bilo je i sunca (proslo leto)
ta promena posle pola godine je samo promena telefona, jer je vizuelno pocelo da smeta a i presli su na novije telefone. Telefon kao telefon je i dalje radio i sa tom zutom mrljom bez problema :D
Ja ne znam samo kako se meni to nije desilo sa g2 za dve i po godine koriscenja jer se grejao poprilicno ali nije koriscen kao navigacija itd haha Sad sam na redmi note 4 i ovo malo cudo sd 625 se ne greje :D
:: upravo zbog grejanja, u jednom slucaju je telefon radio ota update dok je bio na punjacu, drugi slucaj navigacija u kolima dok se punio a bilo je i sunca (proslo leto :: :: ta promena posle pola godine je samo promena telefona, jer je vizuelno pocelo da smeta a i presli su na novije telefone. Telefon kao telefon je i dalje radio i sa tom zutom mrljom bez problema : :: :: :: Ja ne znam samo kako se meni to nije desilo sa g2 za dve i po godine koriscenja jer se grejao poprilicno ali nije koriscen kao navigacija itd hah :: Sad sam na redmi note 4 i ovo malo cudo sd 625 se ne greje : :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: CARPE DIEM :: ::
Ja imam onu 4x varijantu, priznajem, zeznuo sam se jer mi je to prvi xiaomi pa nisam obratio paznju na global varijantu sa B20 modemom, ali i ovo radi odlicno. Sa miui radi odlicno mada sam posle par dana flashovao par custom romova i zadrzao se na paranoidu. Baterija je zverska. Telefon stvarno radi odlicno, ovaj procesorcic je smesan potrosac - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.