Hteo bih nešto novo u ovom fazonu ali stvarno nemam ideju čime da zamenim S5.
Samsung nikako ne bih uzimao, u kineze i budizam (iako se sve izrađuje tamo) nešto ne verujem, a ne bih sa konja na magarca u smislu kamere, performansi i generalno gledano kvaliteta. Ko spomene iPhone nek zna da od Apple-a cenim samo jednu jedinu spravicu - iPod Nano. Ostalo me ne interesuje.
Dakle, pristojan telefon za šta znam, nisu bitne pare. I da je po mogućstvu rasklopiv (da mogu da čupam bateriju, itd.).
:: Hteo bih nešto novo u ovom fazonu ali stvarno nemam ideju čime da zamenim S5 :: :: Samsung nikako ne bih uzimao, u kineze i budizam (iako se sve izrađuje tamo) nešto ne verujem, a ne bih sa konja na magarca u smislu kamere, performansi i generalno gledano kvaliteta. Ko spomene iPhone nek zna da od Apple-a cenim samo jednu jedinu spravicu - iPod Nano. Ostalo me ne interesuje :: :: Dakle, pristojan telefon za šta znam, nisu bitne pare. I da je po mogućstvu rasklopiv (da mogu da čupam bateriju, itd.) ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.