Xiaomi Redmi Note 4X(snapdragon 625) ili LeEco Cool 1
STRANA 1 OD 1
djokosrb
Xiaomi Redmi Note 4X(snapdragon 625) ili LeEco Cool 1
11.03.2017. 18:54
T64677
status: user broj poruka: 6876
Dobio sam zadatak da predlozim kolegi fon do 200e, ova dva su vrh ponude, za 205e 3GB/32GB 4x i za 210e 4GB/32GB Cool 1. Odustao je od Redmi 4X, jer hoce 5.2 inca i vise. Osim onih jasnih razlika i prednosti, bolji hardver i kvalitetnija kamera na Cool 1, bolja autonomija i mnogo bolja soft. podrska za 4X, da li po vama ima jos nesto bitno. I naravno, sustina, koji bi vi uzeli?
Ja bih mu zbog fenomenalne soft. podrske predlozio Xiaomi. Njemu se overall ovako na prvu vise svidja LeEco.
Mrtva trka: bolji hardver i kvalitetnija kamera na Cool 1
11.03.2017. 21:33
status: user broj poruka: 10999
Type-C port umesto standardnog USB-a, dual-band WiFi, nesto suptilniji dizajn kucista (po meni) ali nema FM radio ni mem karticu... Ako ova dva elementa korisniku nisu bitna , neka uzme Cool (meni su itekako bitna, pa bih ipak uzeo 4x).
Juce popodne sam se ponovio - odlicnog, ali vremesnog
13.03.2017. 02:36
Galaxy 2+ zamenio je Moto G4 (170 jewra sa sve silikonskom navlakom za ledja, beli, poslednji komad na lageru prodavca, sa malim popustom). Nocas sam ga sa 6 apgrejdovao na 7 (Nougat , OTA). Mucio sam se vise od pola sata da bih mini-sim kartu stesao na micro. Taman sam bio zadovoljan obavljenim poslom, turio kartu u sim1, sve ispodesavao, kad, vidim nema 4G usluge. Obratim se telekonjusarima i saznam da sam dzabe krecio - umesto sima za 4G mora da ide u-sim. Sutra, pravac u poslovnicu (konjusnicu). Ali, tel. je ZWERKA!
Ali za 175-180e Redmi 4 Prime, sije lagano. O sfoftverskoj podrsci da ne govorim, tu je Xiaomi (pod uslovom da dobijes ili stavis global stable rom) broj, najavili su Nougat za sve telefona sa 2GB rama, sto je fantasticno.
Ispravka - dva puta sam dzabe krecio - tri dana nikako da mi se u
16.03.2017. 22:39
info bar-u pojavi ``4G``. Kao i ranije (dok jos NISAM imao uSIM nego SIM/3G karticu) smenjuju se `E` , ``H`` i ``3G`` (u zavisnosti od kvaliteta signala, to jest, od ``pokrivenosti``). U ``settings``, u okviru informacija o telefonu, kartici i servisima, uklavirim da je, pri najjacem signalu aktiviran HSPA+ mode (a 4G je ``preferred``). Pozovem tehn. podrsku i saznam...sta? LTE protok, dakle ``puni 4G`` mode je REZERVISAN SAMO ZA POSTPAID korisnike!!! Za prepaid (a to je moj slucaj), samo lite varijanta (HSPA plus)... Ljubazni momak mi je, naravno, odmah predlozio da predjem na postpaid, he, he, he... Vise nego ljubazno odbih ponudu.
A ona krava sto mi dade karticu, o ovom ogranicenju nije ni zucnula...
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647109. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.