Pozdrav, nije me bilo odavno... Ljusnuo sam ekran na telefonu, touch radi. Sta mi je najbolje da uradim, da narucim ekran komplet kod kineza i zamenim sam ili da nosim u neki servis ovde?
Najradije bih uzeo sa Ali-ja ekran komplet samo vidim da tamo svasta ima, tipa ima nekih ekrana gde u napomeni stoji da ne radi podesavanje svetline. Da li je naucna fantastika da ti ekrani sa Ali-ja budu isti kao originalni, amoled itd.?
...``tipa ima nekih ekrana gde u napomeni stoji da ne radi podesavanje svetline.``. A ovo bi ti stvarno bilo bez veze. Servis, plati i ponovo imaj solidan telefon.
Ako ti ne smeta da sija u fulu, uzmi i zameni. Verovatno ugradili najveci krs od LE Diode unutra koje nisu dimable :) Samo znaj, i batt to srce... U svakom slucaju, izacice te 5x jeftinije nego da nosis ovde u servis.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Nasao sam i neke kao pristojne, na Aliju, trvde da su amoled i da sve normlano radi. Definitivno mi ne pije vodu da bude na max svetlina jer inace drzim jako blizu minimuma. Nasao sam kod nas, 85evra, tvrde da je kao originalni. Nisam pametan. Pritom ne znam ni da li cu da uspem da nadjem fen da ga odlepim...
Prso je samo LCD ispod, crno mesto udara, linije po jednoj strani i mrlje po celom ekranu. Gornje staklo i touch. Ok verovatno cu da uzmem negde ovde, brze je, a nije bog zna koliko skuplje, ima i za 75e.
Ostaje mi pitanje kako cu da odlepim stari, da li obican fen pije vodu recimo ili ta temperatura nema veze sa zivotom?
A posto skidas sve i bacas u kantu (to sto je staklo citavo nema nikakve veze znaci zaboravi ga)
Ja skidam sa nekim ultra bosch fenom koji je skup kao djavo ali temperature su ubi boze :) i reparacije predgrevanje sa njim i zamena touch screen i odlepljivanje poklopaca na ovim novim karabajlama isto sa njim.
Zagrej malo i zguli ga lepo ocisti od starih trakica i kupi za 120din svetlo plavi loctite super bond power easy gel ali je bitno svetlo plavi.
Nakapaj to po coskovima i kad ga munes fabrika mu nije ravna :)
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647109. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.