Već duže vreme neko me cima u gluvo doba noći,naravno sa sakrivenim brojem.Postoji li neki fazon da mu uđem u trag ili da vidim broj?Ja sam pripejd na 064,a fon je mc60.
To bi neka da se j..e a da joj ne udje, pa kad je videla da nema druge no da udje onda kuka sto mora da ga primi i jede ti zivce sa skrivenom ID, imao sam takav slucaj ... Prijavi telekomu mogu oni sigurno nesto da tu urade.
da li si se nekad zapitao koja je svrha cimanja bez id-a ?? to rade samo kreteni i kretenke koji nemaju nista pametnije da rade nego im je zanimljivo da zvone na vrata komsijama u gluvo doba noci (kao sto kazes) i onda da se sakriju iza coska i smeju se kao... uradili su nesto "opako"
KRETENI BRE. kazem ti, pogledaj svoj imenik i napravi spisak nekoliko ljudi koji su za tebe naj naj kreteni ili koji imaju sanse da to budu i malo preispitaj stvar. Zacudices se kakav ce biti odgovor :))
Broj postavljenih tema: 60412. Broj poslatih odgovora: 647573. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.