Ne znam šta se dešava sa Telekom- om, ali njihovi postupci u poslednje vreme uopšte im ne služe na čast. Neću da pričam o izmišljenim i uvećavanim računima koje sam dobio prethodnih nekoliko meseci, pošto su se pismeno izvinili i rešili problem. Mislio sam da je to bila samo greška. Medjutim, problem koji sada imam u vezi prebacivanja broja iz MTS- a u drugu mrežu traje skoro dva meseca i baca neko drugo svetlo na odnose MTS- a prema korisnicima i prema pravima korisnika. Naime, radi se, sada o pre paid broju koji želim da prebacim iz MTS- a u drugu mrežu. Odbijen sam bio nekoliko puta. Razlozi su bili dug od desetak dinara- koji je inače plaćen zajedno sa drugim računom, ali to mora posebno....pogrešan zahtev....Sada, ne postoji ni jedan razlog zbog čega ne bih ostvario to pravo. Odbijen sam, međutim, bez ikakvog obrazloženja. Prethodno je bio poziv iz MTS- a, ljubazne službenice koja je govorila o pogodnostima koje se dobijaju u mreži...kako se ne treba vezati ugovorom u drugoj mreži.... Šta da radim. Da li da probam preko nacionalne agencije potrošača Srbije? Molim cenjene forumaše za savet.
To je normalno. To su meni radili u Telenoru i posle 3 meseca me pustili. Za dug od 10 dinara su potpuno u pravu i to mogu da ti rade. Pravno, neizmireni dug od 10 ili 10000 din je isti i ostavlja im za pravo da ti ne daju prelazak dok to ne resis. Mene su odbili prvi put, jer je obracunski period bio 21 ili 22 u mesecu a ja sam podneo zahtev nekog 25-30 sta ti ja znam. Morao sam da cekam ceo mesec, da platim taj racun pa tek onda da ponovim zahtev... Pravo da ti kazem, ni ne secam se vise, bilo je to odavno, cim su dozvolili prelazak kod drugog operatera uz zadrzavanje broja.. Kakogod, budi spreman da ce pokusati sve zakonske i pravne stvari da bi te zadrzali, ali ako ne zelis, na kraju ce te pustiti. Ne treba ti nikakva zastita, podnesi ponovo zahtev i pustice te.
Ja san zadovoljan sa MTS. Imam ADSL i Mobilni ugovor kod njih. Bilo bi mi drago da Telekom ostane nacionalna kompanija iako znam da neki drugi nude malo bolje neke ugovore mislim da nije nista znacajno.
Dolazili pre neki dan iz SBBa na vrata pa ce biti Internet, kablovska itd. Ali ja necu da menjam. Ostajem na MTS.
Volim zato sto nude iPhone telefone veoma brzo, po povoljnim cenama uz ugovor. Iako je zakljucan na mrezu meni je potpuno isto kao i da nije jer imam njihov ugovor. I kada prodje ugovor necu ga otkljucavati niti jaibrakovati. Kod providera je uvek sigurno da je original kada uzmes iPhone i to je to.
Danas sam citao tu neku temu o iPhone i naisao sam na post Operatera koji kaze da ce posle Februara 2016 valjda ili 2017 svi Apple kod providera u Crnoj Gori, Makedoniji, Srbiji biti lazni. Cak je naveo i Sloveniju I jos neke zemlje. Da li je on normalan. Pa znate vi koji skandal bi ispao kada bi se 3 Slovenca pojavila sa fake telefonom, te vesti bi svet obisle. Kakve bolesne price. Pa ljudi i uzimaju iPhone zato sto kada ga upalis ti utvrdis lako sta je. Odmah vidis da li je Android koji simulira iOS ili je pravi iOS. Pa Apple je tolike tuzbe podnosio i borio se da sistem njihov ostane garancija za original i da niko ne bi napravio nesto slicno da moze da se falsifikuje. Kod Androida je zeznuto i moras biti pravi majstor i da budes upucen da ne bi ti uvalili laznu bateriju, ili nedaj boze neki deo. Sta izgovori covek... Isto vazi i za Samsung i ostale telefone preko providera. To je najbolja garancija da je original jer oni ne smeju da zeznu takve stvari jer cim im dodju telefoni ljudi koji se bave time i da ne zna niko cackaju, gledaju, mere performance i odmah bi rekli da nesto nije u redu.
Nailazim na postove ljudi koji hvale iPhone SE. Naravno i ne sumnjam da je moja odluka bila mudra. Pogodio sam pravi telefon u pravo vreme. Ostali mislim da bi trebali da prodaju na kupujem prodajem Androide i da predju u nasu Sektu.
Video sam Jelenu Karleusu na TV, drzi svoj Zlatni iPhone 7 i cacka ga. Nisam ni sumnjao da ona ima nesto drugo.
Ako je tebi MTS bolji od SBB ...sta dalje pricati... Kvalitet interneta bolji...telefon fixni bolji i jeftiniji, plus aparat.....televizija bolja.. *osim ako si zavisnik za arena sport* ..
Nemam nikakve usluge kod njih :) Sve sam im otkazao. Zadnje je bio 3G posle 9 godina, zato sto su naplatili 200 dinara ponovno prikljucenje, posto sam zakasnio sa placanjem racuna. Sad nek naplate ovom iPhone papanu. I to sam konjima placao po starom ugovoru bez popusta (prakticno duplo) jer me mrzelo da odem i obnovim ugovor. Da naplati neciji rad, pa u redu, ali komp me ugasio, komp me upalio... Nije Pera monter stavljao rascepku u regletu.
A i banku sam skoro promenio. Smatrali su da je normalno da me zovu i nude kredite?! Sve vise nekih dileja i debilnih ideja u poslovanju.
Trenutno nisu dorasli sbb-u ali ako se ostvari u naredne dve- tri godine ono sto su najavili u vezi optike tada ce svi trcati da predju...ja jedva cekam da neko nabrusi ove raspale smradove iz SBB-a koji su se stisli za jebeni upload.
Sta mi znaci 150mb/s kad mi upload smrdljivih i jadnih 5mb/s a da bi mogao normalno da radim stream u 1080p treba mi minimum 15-20mb/s.
Smrdljivi monopolisti.
:: Ako je tebi MTS bolji od SBB ...sta dalje pricati... Kvalitet interneta bolji...telefon fixni bolji i jeftiniji, plus aparat.....televizija bolja.. *osim ako si zavisnik za arena sport* .. :: :: MSI 770-C45 :: AM3 Phenom b45 x4 :: TakeMS 8gb DDR3 1333Mhz :: 1x SSD Patriot Blast, 1x160GB Maxtor :: ASUS 7750-1GD5-V2 GDDR5 :: Asus DVD/RW :: ::
ma jok nista mu ne fali, savrsen je, jos samo da okaci neku pinki pozadinu sa duginim bojama za avatar-a i cika Timi mu daje blagoslov i oprost grehova
da su ga svecom trazili ne bi boljeg promotera brend-a iskopali, eto malo podstreka pa raspali Wladisla-ve nedostajala nam je tvoja/vasa inteligencija .)
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
:: Znaci, ovaj Vlada je prsotina zesca. Poceo pricu o MTS internetu i IPTV, a zavrsio na iPhone i nekim Slovencima :: :: Tebi definitivno treba jedan brain rewiring. Malo da ti neki neurohirurg premesti vijuge :: :: ____________________________ :: P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/SoundBlaster ZX/CM 690 II Advanced/SS 850KM3/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/Noctua NH-U12S/2Fan :: ::
Ne trebaš ni da podnosiš zahtev kod telekoma, ja sam zahtev za prenos broja podneo u sbb-u i to telefonom, došao njihov čovek na vrata da donese papire na potpis, oni sve srede sa telekomom u nekoliko dana, tekući mesec dobiješ od telekoma račun za broj dana koje si proveo kod njih i to je to
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647108. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.