Dakle snaznija verzija sa Snapdragon 650, 3gb rama i 32gb rom. Gledaj, ako neces custom romove da radis i flashujes(CM mod mu je extra) da bude sa global romom. Ima 180e, ostalo ostavi u dzepu. Eventualno Xiaomi Redmi Note 4 ima za 220e.
Oba telefona po meni, dosta bolji izbor od Nexusa 5X koji je koliko pratim najprodavaniji/izvikaniji u klasi do 250e.
:: Stvarno bruka fon, ali eto kosta 300evrica, zato nisam preporucio : :: :: Nexus 5X u ovoj situaciji nikako ne bih uzeo :: :: :: :: Dete Partizana :: :: ::
Re: Ekran ne vidim apsolutno nikakav problem kod Redmi Note 3
29.10.2016. 01:42
status: user broj poruka: 1219
Ram nije vazan, kad je miui ocajan.
Imao sam taj redmi 3 pro 32gb/3gb oko 1gb imas slobodno ali sta vredi.. kad telefon izgleda kao da ima windows 95 na sebi. http://valid.x86.fr/56cuui
:: Kamera stoji, dosta bolja na Nexusu, ali kazem iz nekog mog ugla to nije toliko bitno :: :: Manje rama i pre svega kriminalna baterija na Nexusu mu je veliki minus. Ja sam zbog toga sa tom linijom telefona raskrstio.. :: :: Plus je kinez jeftiniji :: :: :: :: Dete Partizana :: :: ::
Ja sam planirao sledece nedelje da ga kupim, velicina od 6,44 inca mi odgovara taman da kucam poruke a da ne bodem po dva slova u isto vreme. Ono sto mene zanima i sto mi nije palo na pamet koliko sistem uzima mesta na modelu od 3gb.
Ja koliko sam te recimo svatio ti oces nov tel u radnji, a ne polovan na oglasima ko sto su svi poskakali ovde da ti ponude, ili gresim..
Ako oces nov i u radnji ja bi ti savetovao Asus zen phone Max, nije ni najbolji ni najgori sredina a dobijes novo sa garancijom i miran si ako volis sto ima bateriju od 5000 miliampera koja je jako vazna danas i ima 2 slota za sim sto mnogo znaci. Meni je taj ok sta nudi, nisi naveo sta oces od telefona pa sam dao moji primer. Inace najbolji za te pare koji mozes da dobijes nov je po meni Samsung A500FU Galaxy A5
:: Potreban mi je predlog za najbolji nov mobilni telefon do 260e :: :: Hvala unapred ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647108. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.