Da li neko moze da mi kaze da li je moguce popraviti wifi na telefonu?
Konkretno problem je u tome sto nece da ukljuci wifi kao ni bluetooth..
Mac adresa je 02:00:00:00:00 Citao sam po netu da imaju problem sa tim..Al dal je moguce to popraviti u servisu?
Ili mora maticna da se menja?
Jer na telefonu nece ni da cita microsd..
A pisao sam vec za rutovanje sto se tice telefona i nisam uspeo ni sa 1 programom od 10 sto sam nasao..Svaki izbaci neki Error al ne znam zbog cega..Hteo sam da ubacim neki castom rom!
:: Da li neko moze da mi kaze da li je moguce popraviti wifi na telefonu :: :: Konkretno problem je u tome sto nece da ukljuci wifi kao ni bluetooth. :: :: Mac adresa je 02:00:00:00:00 :: Citao sam po netu da imaju problem sa tim..Al dal je moguce to popraviti u servisu :: :: Ili mora maticna da se menja :: :: Jer na telefonu nece ni da cita microsd. :: :: A pisao sam vec za rutovanje sto se tice telefona i nisam uspeo ni sa 1 programom od 10 sto sam nasao..Svaki izbaci neki Error al ne znam zbog cega..Hteo sam da ubacim neki castom rom ::
On ima valjda antenu odvojenu i nalazi se na vrhu telefona i ona moze da se zameni,ali ne znam da li je to to...Da li ce to resiti problem ili ima i jos neki deo na maticnoj!nebih menjao celu maticnu ako to moze da se namesti..
Ako je npr cela serija problematicna i crkava nesto i ti onda zamenis plocu i sacekas malo da i na njoj crkne to sto zbog cega si je menjao :) Tako je bilo sa s3 krs mmc cipovima pa kad se promeni sa tim nekim novim ful top radi mnogo mnogo dugo bez greske
Pored wifi antene ima i cip a tesko je crkla zica koja je antena :)
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647108. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.