Pozdrav,posto je Samsung ugasio Note 7 zbog problema sa baterijom nista od moje kupovine Note7 :) Sada planiram da uzmem Note 5 ili S7 Edge pa me interesuje koji je po vama bolji telefon tj koji da uzmem od ova 2?
iPhone 6S bi bio najbolja kupovina ovde, ali posto je Miki stari droid, mislim da je ivica bolja, uglavnom mu je sve na istom, tako da neka odluci licni ukus i sta mu se vise svidja i naravno dubina dzepa. :D
Razmislio bih da sam na tvom mestu za S7 Edge, prijtelju sam nosio u servis telefon. Bio je van garancije, jer nije ovde kupljen. Pocele su neke linije po ekranu da se pojavljuju i da se pregreva. Zamena je kostala 34.000 u ProMobiju
Koliko god ljudi pljuvali Elephone p9000, ja sam bio zadovoljan sa telefonom. Za 150$ na promociji prije 4 i po mjeseca, nije bilo boljeg telefona za manje novca. Kod drugara i dalje besprekorno radi, a ne grije se. I preporuka za Samsung A9 Pro 2016. Malo duži od A9, a dolazi sa ARM Mali 770. Ima i varijanta iste dužine kao A9 2016, ali dolazi sa T720, tako da se ne zajebete kada tražite ovaj telefon. Ja sam za drugaricu platio 385 € kod lika iz Subotice. Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Sačekaj da izađu novije revizije telefona koje ne baguju i ne strepiš da eksplodira baterija, crkne ekran zbog toplote, ne baguje CPU ili da jednostavno GPU samo prikazuje trougliće po ekranu. Sad sam pročitao da će totalno obustaviti proizvodnju i razvoj S7 telefona. Praviže novi model. VAljda će da prežive.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
@duqp koliko je zamena kod tebe stakla na s5? Jel ne moze na neku foru samo staklo da se zameni ili mora ceo displej?
:: :: Pa mozes kod mene da kupis telefon :: :: Cenu formiramo na osnovu garancije koliku ces. Godinu ili dve. :: :: Svi ti trgovci grada bg kod mene popravljaju telefone i tako : :: ::
Stakla moze da se radi ako je puklo samo staklo a touch radi i ekran nema fleke.
70e je ovako za padavicare a za nekog sa foruma 50eura. Bas juxe mi je donela supruga od necijeg brata sa foruma s5 za reparaciju.
U bilo kojoj drugoj varijanti moras da menjas kompletan lcd i to je skoro pa skroz glupo jer lcd kosta oko 120eura. A telefon oko 150 sa krljavom lajsnom
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647108. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.