Drugovi Imam jednu dilemu naine uzeo sam A5 2016 i telefon uz svo drndanje i pozive ne potosi vise od 40 posto baterije za 1 dan..dakle od 7 ujutru do 24 kad obicno idem da kuntam ako me zena ne pocasti al to je druga tema
Meni moja MS Lumia 640 XL DS izgura dan sa 40% potrosene baterije, drugi dan je problematican i cini se da preostalih 60% baterije opada brze kao tih prvih 40%...
Sve jeno ja ipak punim telefon po potrebi, nekad i 35% baterije moze da izgura od jutra do povratka kuci i onda na punjenje...
Sve u svemu ono sto najvise muci baterije da se naduju i otkazu je da se telefon intezivno koristi dok je na punjacu... ovo je moje iskustvo mozda neko ima dijametralno suprotno od ovoga sto sam ja iskusio...
Ovo sto ti je savetovao @djokosrb je sasvim OK razmisljanje ako znas da ces sutra intezivno koristiti telefon i da ti cak i 70% baterije od jutra nece izdrzati stavi ga preko noci da se napuni...
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
:: Drugov :: Imam jednu dilemu naine uzeo sam A5 2016 i telefon uz svo drndanje i pozive ne potosi vise od 40 posto baterije za 1 dan..dakle od 7 ujutru do 24 kad obicno idem da kuntam ako me zena ne pocasti al to je druga tema
Puni ga slobodno svako vece. Nove baterije imaju kruznu potrosnju, tako da, kada padne na 40%, ti ga prikacis na punjac, on napuni do 100%, ali krene da trosi od onih 40% do 0 i onda vraca na 100%. Tako se pravi ciklus punjenja i praznjenja, potpuno je nebitno da li ga punis od 0-100 ili 10x od 90-100%. Mozes i da ga dopunjavas 40-60... Nije vazno...
:: Puni ga slobodno svako vece :: Nove baterije imaju kruznu potrosnju, tako da, kada padne na 40%, ti ga prikacis na punjac, on napuni do 100%, ali krene da trosi od onih 40% do 0 i onda vraca na 100%. Tako se pravi ciklus punjenja i praznjenja, potpuno je nebitno da li ga punis od 0-100 ili 10x od 90-100%. Mozes i da ga dopunjavas 40-60... Nije vazno... :: :: macOS Sierr :: What can your Mac do now? Just ask :: ::
Kako pamti gde su mu elektroni od onih starih 40%? Veću glupost skorije nisam pročitao.
A ja sam mislio da si ti normalan. Cak smo imali i nekakvu komunikaciju pre nekoliko godina, preko maila. Postovao sam te, ali posle ovoga ides i ti u onu drugu kategoriju.
macOS Sierra What can your Mac do now? Just ask.
:: :: Kako pamti gde su mu elektroni od onih starih 40% :: Veću glupost skorije nisam pročitao.
puni telefon po potrebi pa ako treba i svaki dan i onako ce ti se baterija naduvati i riknuti jer su sranje a garancija na nju je 6 meseci bar tako kaze telenor za njihove cenjene potrosace.
i tu sam nasao kao nekakvu nalepnicu tj antenu malo se raspitao na susednom forumu cemu tacno ona sluzi i dobio odgovor da je za NFC pa ako ti ta funkcija treba onda gledaj da opet uzmes samsung bateriju jer ovog nema na mojoj sadasnjoj wst business battery.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647108. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.