Ma nije taj stock rom meni problem već gomila nepotrebnih aplikacija koje samo troše bateriju. Mislio sam da li ima nečega da flešujem da bude bez tih aplikacija.
:: neko moje iskustvo je da se kod vecine samsung telefona najbolje pokazao stock ro :: :: ::
Ako zadrzavas stock rom, treba ti rutovanje. Nakon toga ide
11.09.2016. 01:00
status: user broj poruka: 10999
alat za deinstalisanje (uninstallers) i alat za uklanjanje programa iz boot-a (autorun/autostart managers). Ako ces da koristis custom rom (pojavili su se i marshmallow rom-ovi za NEKE varijante J3), onda prvo moras da flesujes neki od custom recovery-ja (TWRP, CWM...). U oba slucaja, neophodno je jako pazljivo raditi da ne bude igracka-placka. Za Odin vazi: UVEK najnoviji (najsveziji) build... I ne zaboravi: na tvoju i samo tvoju odgovornost.
I ja se slazem s ovim predlogom, a ako menja rom, backup starog se podrazumeva. Verujem i da postoji originalni na download-u. I po nekom mom iskustvu takodje originalni rom je najbolji, uz rutovanje.
:: :: Naslov teme j3 rutovanje ja mislim sad pitanje je kako uraditi a ono za rom vezano :: :: Stock rom i root i onda ugasi sta neces i ukloni i ca :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647108. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.