Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Puna memorija
STRANA 1 OD 1
drmitra Puna memorija 07.09.2016. 11:55 T63935

status: user
broj poruka: 141
Ljudi, imam jedno pitanje za vas.

Na telefonu mi stalno izlazi da je memorija telefona puna i da ima slobodnog prostora samo oko 400 mb. Ja sam sve zivo prebacio na sd, pobrisao mnostvo aplikacija, ali vise ne znam od cega je puno i kako da to sredim.

Ima li neko ideju sta raditi?

Hvala unapred!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Puna memorija 07.09.2016. 12:28 #623228

broj poruka: 19002
Da li mozda drzis otvoreno puno tabova u internet pretrazivacu, koji koristis?

:: Ljudi, imam jedno pitanje za vas
::
:: Na telefonu mi stalno izlazi da je memorija telefona puna i da ima slobodnog prostora samo oko 400 mb. Ja sam sve zivo prebacio na sd, pobrisao mnostvo aplikacija, ali vise ne znam od cega je puno i kako da to sredim
:: Ima li neko ideju sta raditi
:: Hvala unapred!!
drmitra re 07.09.2016. 12:42 #623230

Pa ne. Koristim chrome i ono kad citam vesti otvorim u razlicitim tabovima, ali cim procitam, zatvaram ih. Mozda mi je otvoreno 2-3 taba...

imarkovic Re: re 07.09.2016. 12:52 #623232

Sigurno je napunjena cache memorija od neke aplikacije (Chrome, Viber), proveri sve foldere (znam da ih ima puno).

Zgodna aplikacija (za windows), mozda kad povezes fon preko USB kabla, `space sniffer`, pokazace ti tacno sve na dlanu sta i koliko mesta zauzima.

:: Pa ne. Koristim chrome i ono kad citam vesti otvorim u razlicitim tabovima, ali cim procitam, zatvaram ih. Mozda mi je otvoreno 2-3 taba..
gilopile dr,mr mit 07.09.2016. 13:04 #623233

broj poruka: 9459
Koji tel je u pitanju?

Vrlo moguce da je neki bug. Imao sam slucajeva gde samo fact, reset pomaze. A mozda je stvarno dupke pun i treba proveriti svaki folder, sto IM kaze.

Ako ne pomogne, odradi backup i resetuj, jbg.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

drmitra re 07.09.2016. 13:39 #623236

sony xperia m2 aqua

Pa ajde pokusacu da idem redom od foldera do foldera (mada smoricu se za medalju). Ali mozda vredi pokusati.

Hvala!

imarkovic Re: re 07.09.2016. 13:44 #623237

Probaj ovaj program u windowsu `space sniffer`, pa neces morati folder po folder, nego ti prikaze sliku odjednom. Ima i ovaj za android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.diskusage

:: sony xperia m2 aqu
:: Pa ajde pokusacu da idem redom od foldera do foldera (mada smoricu se za medalju). Ali mozda vredi pokusati.
:: Hvala
drmitra re 07.09.2016. 14:20 #623238

Hvala ti imarkovic

Vrlo korisna aplikacija. Rascistio sam i gotovo utrostrucio prostor na telefonu, za sada. :-)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647108.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs