imam iPhone 4s za koji ne znam Apple ID sifru, i pokusao sam da uradim restore, i sad mi trazi sifru i ne mogu nista da uradim na telefonu. Je l` to uopste izvoljivo bez sifre?
Takodje jel moguce bar u servisu da mi urade to i koliko bi mi uzeli ako neko zna?
Ma dekran, nema nista od toga. Okaci ga o kljuceve kao privezak, ili kao sto neko rece, qrci se u drustvu pa ga stavi kao stabilizator u kaficu ako ti se klati sto .)
Sto je najgore nije dekran, nego je klinac retardiran i ne zna sifru za email koji je koristio da napravi apple id, jedino sto znam je taj email al dzabe mi kad ni za njega nema sifru.
Znaci nista od ovoga, ne mogu ni u servisu to da rese?
Moze li nekako da povrati sifru email-a? Ono, forgot pass..? Mora da postoji nacin da dokaze da je njegov fon i dobije novi ID. Ne znam oko ovog nista, ali cenim da bi trebalo da je tako.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ako je stvarno tako, onda resetuj sifru za icloud i nema problema. Ne pomaze nikakav servis, samo ta zamena ploce a to je prakticno i zamena telefona, potpuno besmisleno.
Pa kod normalnih sistema postoji, ali Apple je to sifrovao bolje od svih obavestajnih agencija ___________________________________ https://www.hd-space.org http://hd-torrents.org/index.php Intel Q6600 2.4ghz Asus NVIDIA 8800GT TOP Asus P5KE-WIFI/AP WD BLUE 500gb + SAMSUNG F1 1tb Leadtek TV2000 EXPERT Thermaltake Sopran
E hvala svima na odgovorima, uspeo je da resetuje sifru na kraju.
Srecom pa je morao preko security questiona, za koji je zamislite znao odgovor.
Znaci problem je bio sto sam mislio da klinac nema pojma nista, ni odg. na sec. question, ni sifru za email, ni naravno sifru za Apple ID pa rek`o da pitam vas da nema neka fora da se to skine nekako, al` vidim da ne moze. :)
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647108. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.