Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
iphone 5 ili 6 al roze
STRANA 1 OD 1
shortee iphone 5 ili 6 al roze 08.08.2016. 14:25 T63821

status: user
broj poruka: 570
Nisam gej ,vec me zena smara da joj kupim iphone verovatno videla od ovih starleta sto se puce i dizu dva prsta...e meni se dize kosa na glavi od ifona i svega vezano za to ali obecao sam zeni da cu joj nekad kupiti i sad doslo to nekad..jbg ili ifon ili rat u kuci ,mada ja da platim 500 evra to djubre necu ,pa reko da pitam ovde dal ima neko nov ili polovan al ocuvan super da se dogovorimo, mogu da dam nesto para ali uglavnom bi menjao za neke kompove ili laptopove ili kako vec ko hoce..
mozemo preko mejla da se dogovorimo ko je zainteresovan
hvala drugari i gledajte kad se zenite haha :) :)

CPU:Phenom II X4 955 @3.2
MB:Gigabyte 790 XD4
RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600
HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP
VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB
CASE: CHAMBRO SPIDER
POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER
:)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict imas 350e za iPhone SE na mobilnom svetu 08.08.2016. 14:38 #622008

broj poruka: 4515
Gledaj ove skinute sa MTS paketa itd... To su ili novi telefoni ili stari mesec dana. 6s roze je 500EUR minimum.

SE je mali telefon, taman za žensku ruku, specifikacije top.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
operator re 08.08.2016. 16:04 #622012

broj poruka: 4265
Pazari bolje polovan 6s prije 15 februara, pošto poslije toga nisu više originali, jer je Ćoro postao zastupnik za Srbiju, Bosnu, Crnu Goru, Mađarsku i Sloveniju. Podatke za Austriju, još nisam dobio, kao ni iz Hrvatske. Za Rumuniju i Bugarsku znam da kod operatera nemaju kopija.
Ako te zanima cijela tematika proslijediću link, pošto sam dosadio i Bogu i narodu objašnjavajući sva sranja koja treba da znaš prije kupovine. Čak ni serijski broj nije više bitan, pošto telefona u Srbiji sa istim serijskim brojem ima popriličan broj.
Ili kupi joj dubaji kopiju za 90-95 eura i da imaš mir u kući i da ti živci budu na mjestu.
A ako kupuješ original, pazi da ti u našem meniju piše da ima 15.92 GB memorije. Svi telefoni u kojima piše manje su kopije.
Najbitnije je da ga priključiš na kompjuter, a prije toga provjeriš App Store, da ne bude google store, pa onda da provjeriš.
https://www.youtube.com/watch?v=cc3pTuuA3XM
Treba da obratiš pažnju da je tržište preplavljeno dobrim kopijama, koje nisu bazirane na androidu, već na ios 9.3.1, 9.3.2 i 10 beta(beta ne piše na telefonu).
Jedina veća razlika koju sam ja našao je da ne piše količina memorije 15.9 GB, nego manje12.7, 14.3 14.5, 14.9 i sl.
I dizanje OS-a je za 12-14 sec, a nikako više. Čak su i specifikacije sve identične originalu, ali ponašanje sistema nikako nije.
https://www.youtube.com/watch?v=5jYEd1By6tY
Od preko 100 telefona koje sam našao kod operatera, ni jedan nije bio original.
Prevara je na nivou države, jer operateri znaju šta valjaju debilima, a počelo je od 15 februara.
Jbg, jebu nam mater kako stignu. Ja sam svoj za ženu nabavio iz Švedske, pošto su i meni pokušali da umuljaju kopije preko Alibabe i Telekonja, mada sa Telekonjem sarađujem preko 15 godina. Pošto sam to i prijavio Apple-u, sad je malo veća čistka u Telekonju i Telenoru na pomolu.

Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.

VMARC 08.08.2016. 16:22 #622013

broj poruka: 9424
Aj bre Mi...e, kako te bre ne mrzi vise. Ti si ladno pisao polakilometarski post fikcija. Stvarno ces da dosadis i bogu i narodu.

@kratki
Kupi joj SE, to je najbolji iPhone koji je napravljen, posle 4s.

El Capitan

Pisko Neznalica 08.08.2016. 16:39 #622015

broj poruka: 6648
I ja se ič ne razumem u ajfone, ali, s obzirom da sam jednako talentovan i za veš mašine, ako kolega, ne budeš našao taj derpe model, onda uzmi beli i turi ga sa crvenim gaćama u vešmašinu, i dobićeš taj roze, provereno. Usput proveriš i to da li je original. I s koje strane stakla je gorila. Svašta nešta.

Budale računaju na sreću.

Dejzan Re: 08.08.2016. 17:21 #622016

broj poruka: 3730
A sta faili 5s ?

:: Aj bre Mi...e, kako te bre ne mrzi vise. Ti si ladno pisao polakilometarski post fikcija. Stvarno ces da dosadis i bogu i narodu
::
:: @kratk
:: Kupi joj SE, to je najbolji iPhone koji je napravljen, posle 4s
:: El Capita
VMARC Re: Re: 08.08.2016. 18:41 #622020

broj poruka: 9424
Nista, samo je SE bolji, onoliko koliko je bolji i svaki 6S u hardverskom smislu. Dobijes 5S pakovanje sa 6S masinom.
6SE je brzi i od 6S/Plus, zato sto ima manji ekran i nema 3D Touch, stoga je sama masina rasterecenija i to ga cini neznatno brzim od velike brace.
Da sada kupujem telefon i da mi zbog posla ne treba Plus, kupio bih SE bez trunke razmisljanja.

@kratki jos jednom
Kada posle nekog vremena razbijes te pogresne iluzije i predrasude o ajfonu, kada budes stvarno video o cemu se radi, spustice ti se kosa i kupices i sebi jedan, jer to `djubre` vredi svaki € od tih 500.

El Capitan

:: A sta faili 5s
:: :: Aj bre Mi...e, kako te bre ne mrzi vise. Ti si ladno pisao polakilometarski post fikcija. Stvarno ces da dosadis i bogu i narodu
:: ::
:: :: @kratk
:: :: Kupi joj SE, to je najbolji iPhone koji je napravljen, posle 4s
:: :: El Capita
alrad 09.08.2016. 06:35 #622051

broj poruka: 4838

Erm... sorry za of, da li može da se otključa 5s, zaključan cloud, ali ima clean status (šta god to značilo) ?

shortee u bree 09.08.2016. 09:58 #622061

Kolege al je ziva tema...hvala svima na komentarima i predlozima
Ovaj SE gledam i deluje zverka mislim da cu to da pazarim kad vec moram
@operater hvala tebi brate cuo sam za te teorije zavere , istina je da nas *ebe ko i kako stigne,
@Vmarc, brate ja sam ITjevac i ne mogu da kazem da Iphone ne radi, jednostavno ja ga ne volim i necu da ubedjujem druge u moje misljenje to je moje pravo. Ja sam navikao na Android i AMD i to je za mene pravi izbor tehnike uvek...
Nista odo da vidim kako da izbunarim neki SE ako oce neko da se trampi za nesto kinte + roba...

Lepo su meni rekli jednom kad sam bio na terenu u Vranju...citiram: sta si bre ozenio.. JA: pa Vranjanku ... oni : e bolje da si ozenio medveda..ja: sto bre?..oni: pa Medved te izede odma , Vranjanka ceo zivot :) ....tako da Iphone eto me ...

alexi re 09.08.2016. 10:45 #622062

broj poruka: 677
@ Shorti

Mani me te priče čoveče, da ti je loše ne bi ti tražio Iphone za poklon. :-)

Wait in here small rune.

shortee tebra 09.08.2016. 11:00 #622064

ne trazim ja vec zena, sto se mene tice adnroid je prava stvar...

Adzem ... 10.08.2016. 17:42 #622113

broj poruka: 3797
Cemu sluze ajfon uredjaji koji su zakljucani na taj icloud, koju oni svrhu posle toga imaju i da li to nekako moze da se razbije?? Jel to postoji neka opcija da sam vlasnik trajno zakljuca telefon posle kradje ili kako?

duqp ...ajfoni 10.08.2016. 22:14 #622119

broj poruka: 3466

Iphone se ima za 400e vakuum ali demo model sto znaci nema slusalice u kutiji i mora da se oflesuje pre aktivacije regularnim softverom.

Icloud ne moze da se razbije ne moze da se otkljuca itd.
Status clean znaci da su mesecne rate i pretplata za uredjaj placani uredno ili cak otplaceni skroz a posle gubitka ili kradje vlasnik je uradio lock i erase

5s 5 i 5c posto su cene displeja pale bas bas onda ti uredjaji na icloud vrede smesno tipa 15e vise od samo cene displeja i onda ono zavisno od kucista da li je totalno dno itd.

Ljudi kupuju pun gas uredjaje na icloud (pojave se nekad iz nekih akcija zakljucani ali u kutiji i ful oprema) pa kada vlasnik kupi novi uredjaj i unese icloud i stari uredjaj mu bode oci na panelu on ga obrise sa naloga i otkljuca telefon.

Ima i varijanta da kada nekom ukradu telefon namerno skine svoj icloud i prijavi nestanak i kad se metne kartica uvate nekog pa razmotavaju klupko.

Lepo dodje kad se ceprka po starim plocama icloud i trazi se neki element i aj bzvz da probam aktivaciju i bum prodje :) 6s plus 128gb :)

@operator i kopije
Ja za to ne znam. Postoji samo ono eu china i us trziste ali ista je izrada i delovi unutra i sve samo eto da se razlikuje po softveru i nekim glupostima na poledjini kutije :)
alrad 11.08.2016. 03:37 #622124

Ovaj je baš uporan u tvrdnji da moze da se otključa: https://goo.gl/lAiQ1n

Nije mi jasno, kako ljudi `gube` tolike telefone. Mislim, jedno 80% na KP je zaključano tj. maznuto,
ima ih mali milion. Dodje mi da kažem tako vam i treba kad ne čuvate.

duqp Uporan je 11.08.2016. 11:46 #622130

Da se upeca neki maloumnik i da kupi ovo za 70e i onda da kuka jer ipak ne moze.

Nisu to telefoni iz srbije nego donose od preko cigani po 50 komada na gomili i prodaju.

Prosto je.
Adzem ... 11.08.2016. 15:33 #622140

broj poruka: 3797
Ili sam previse umoran pa nisam zapazio, ili mi niste odgovorili sta tacno sve moze telefon koji je zakljucan, osim za delove?

cele1988 Re: re 11.08.2016. 16:29 #622142

broj poruka: 1424
jel moguce ovo sto sam procitao :)

:: Pazari bolje polovan 6s prije 15 februara, pošto poslije toga nisu više originali, jer je Ćoro postao zastupnik za Srbiju, Bosnu, Crnu Goru, Mađarsku i Sloveniju. Podatke za Austriju, još nisam dobio, kao ni iz Hrvatske. Za Rumuniju i Bugarsku znam da kod operatera nemaju kopija
:: Ako te zanima cijela tematika proslijediću link, pošto sam dosadio i Bogu i narodu objašnjavajući sva sranja koja treba da znaš prije kupovine. Čak ni serijski broj nije više bitan, pošto telefona u Srbiji sa istim serijskim brojem ima popriličan broj
:: Ili kupi joj dubaji kopiju za 90-95 eura i da imaš mir u kući i da ti živci budu na mjestu
:: A ako kupuješ original, pazi da ti u našem meniju piše da ima 15.92 GB memorije. Svi telefoni u kojima piše manje su kopije
:: Najbitnije je da ga priključiš na kompjuter, a prije toga provjeriš App Store, da ne bude google store, pa onda da provjeriš
:: https://www.youtube.com/watch?v=cc3pTuuA3X
:: Treba da obratiš pažnju da je tržište preplavljeno dobrim kopijama, koje nisu bazirane na androidu, već na ios 9.3.1, 9.3.2 i 10 beta(beta ne piše na telefonu)
:: Jedina veća razlika koju sam ja našao je da ne piše količina memorije 15.9 GB, nego manje12.7, 14.3 14.5, 14.9 i sl
:: I dizanje OS-a je za 12-14 sec, a nikako više. Čak su i specifikacije sve identične originalu, ali ponašanje sistema nikako nije
:: https://www.youtube.com/watch?v=5jYEd1By6t
:: Od preko 100 telefona koje sam našao kod operatera, ni jedan nije bio original
:: Prevara je na nivou države, jer operateri znaju šta valjaju debilima, a počelo je od 15 februara
:: Jbg, jebu nam mater kako stignu. Ja sam svoj za ženu nabavio iz Švedske, pošto su i meni pokušali da umuljaju kopije preko Alibabe i Telekonja, mada sa Telekonjem sarađujem preko 15 godina. Pošto sam to i prijavio Apple-u, sad je malo veća čistka u Telekonju i Telenoru na pomolu
:: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice
alrad 11.08.2016. 17:03 #622143

Dakle ovi em prodaju kradeno, em lažu da može da se otključa. Pa lepo...

@Adzem, ne može ništa. Uključiš i zuriš u poruku da je zaključan.
@cele1988, pa ima tih kopija sa androidom, ali to se provali čim uključiš. Za kopije sa iOS-om ne znam.
U ostalo što čuka baron stvarno ne bih da ulazim.

duqp Moze npr 11.08.2016. 23:30 #622160

Ako neko ima komplekse pa da potura pod sto u kafani da se ne klima. I da natrpa 5 komada u kiblu sa ledom pa ribe gledaju uu vauu i tako
alrad 12.08.2016. 10:38 #622165

Ili ako si kreativniji možeš da napraviš maketu Ajfelove kule i nazoveš je Izgubljeni toranj.
shortee e pa 24.08.2016. 10:06 #622662

kupio sam zeni 62 16gb roze (*ebo je on) preko KP preko proverenog lika ,nasli smo se popili pice probao ja sve moguce na tel sve full nov tel sa full pakovanjem sluske punjac ma sve zivo i dao mi covek i silikon masku i foliju za ekran..podesio sam joj i taj icloud i ono da ga nadje ako se ukrade ...sve u svemu telefon je dobar sve zivo jede sta mu se da ...
tako da KP je prevara ali ako ndjete nekog pouzdanog moze i da se zavrsi poso bez problema
Pozdrav,

Daum .... 24.08.2016. 17:39 #622687

broj poruka: 12796
Imao si u Vipu glanc nov Iphone SE za 15.000 na ugovoru, plus 12 rata po 2.000...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647109.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs