Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
xiaomi redmi note 3 pro pitanje
STRANA 1 OD 1
vladapro xiaomi redmi note 3 pro pitanje 26.07.2016. 16:30 T63776

status: user
broj poruka: 93
Pozdrav ljudi, merkam koji bi telefon uzeo i za oko mi je zapeo xiaomi redmi note 3 pro, a inace vec dugo imam galaxy S3. Cini mi se da ovaj tel. za te pare nudi dosta, jedino mi je njegov softver nepoznanica. Ono sto me interesuje sa kakvim softverom dolaze i kakva je mogucnost stavljanja custom rom-a tipa cyanogen-a
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
saxija re 26.07.2016. 23:02 #621595

broj poruka: 4016
softver mu je skroz ok, jedino sto nema meni ali neki launcher stavis ako ti bas treba i cao, radi lepo, nisam probao bilo kakav drugi rom, niti root, zanimljivo je sto na 5.1 ima permission controll za aplikacije...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1375818

vladapro re 27.07.2016. 13:26 #621626

vidim da kao najbolji custom rom preporucuju `Resurrection Remix` koji donosi android 6.0 i koji je baziran na Cyanogenmod-u
Ima varijanta i cyanogenmoda 13, ali citam da ne rade kako treba funkcije telefoniranja, odnosno da ima suma itd.

moondoggie miui os 27.07.2016. 20:56 #621646

broj poruka: 111
je zasnovan na cyanogenmodu. stabilnijoj verziji.
zena ima bas naveden telefon, i nema nameru da menja rom. trazi dan dva navikavanja da se paranoicni kinez usaglasi sa mozgom, ali posle je sve logicno.

ja inace vozim asus zenfone 2 551ml sa cyan 13. mogu da ti kazem da sam se uvek kunuo u miui os, ali posto ga nema za isusa, cyan je next best thing. nemam nikakvih zamerki na 13ku.

lakiwot Re: xiaomi redmi note 3 pro pitanje 27.07.2016. 20:58 #621647

broj poruka: 1118
Telefon je vrh po meni, osim kamere.
http://valid.x86.fr/bek4z2

:: Pozdrav ljudi, merkam koji bi telefon uzeo i za oko mi je zapeo xiaomi redmi note 3 pro, a inace vec dugo imam galaxy S3. Cini mi se da ovaj tel. za te pare nudi dosta, jedino mi je njegov softver nepoznanica. Ono sto me interesuje sa kakvim softverom dolaze i kakva je mogucnost stavljanja custom rom-a tipa cyanogen-
::
vladapro re 27.07.2016. 22:16 #621648

ja sam na samsungu probao sve zive romove i na kraju se vratio na stock varijantu, koja se pokazala najstabilnija.
tako cu i ovde, dacu sansu njegovom stock romu, pa ako ne trazicemo alternativu.

bojsane Miui 28.07.2016. 20:01 #621675

broj poruka: 180
Miui je odlican, samo da se naviknes na to sto nema app drawer-a vec su sve aplikacije na pocetnim ekranima. Ima gomilu opcija za prilagodjavanje, odlicnu security aplikaciju kroz koju svakom programu mozes da ogranicavas slobodu po svojoj volji. Performanse telefona su vrhunske, kocenja i trokiranja ne postoje, ekran odlican, zvuk na zvucniku i slusalicama je jasan i glasan, baterija odlicna, izdrzi bez problema par dana sa SOT-om od 7-8 sati, senzor otiska radi vrhunski.

Kao i svaki drugi telefon nije savrsen, kamera pri slabom osvetljenju snima u malom fps-u, povremeno zaglavi auto rotacija ekrana, ali sem kamere sve ostalo su neki sitni problemi.

AthlonII x2 240 @3,33GHz - ECS nforce9m-a - Sapphire 4870 512MB - Kingston 2x1GB ddr2 800MHz - WD5000AAKS + WD10EADS - Chieftec GPS550AB-A

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647108.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs