Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Povoljnosti Telenora kod dugogodisnjih korisnika ?
STRANA 1 OD 2  
Mojtezdrma Povoljnosti Telenora kod dugogodisnjih korisnika ? 06.07.2016. 19:16 T63707

status: user
broj poruka: 290
Da li je neko uspeo da iskuka neke pogodnosti za dugorocne korisnike postpejd usluga u Telenoru ? Ja sam korisnik 66 meseci, trebao bih sada da potpisem 4. ugovor sa njima, ali isao sam da se raspitam u poslovnicu i kazu mi da koliko znaju nema nikakve razlike ako potpisujete prvi ili pedeseti ugovor sa njima, tj nema nikakvih pogodnosti za dugorocne korisnike.

Da li je to realno ? Ili postoji neka fora da se nesto iskuka ? Cini mi se da mi je nekada neko rekao, da je nesto iskukao...

Dell Inspiron 3737
Intel Core i7-4500U 1.8GHz
8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz
1TB SATA 5400rpm
AMD Radeon HD 8870M 2GB DDR5
17.3` LED Backlight HD+ 1600x900 (TrueLife)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vlajkic kod nas je sve naopako 06.07.2016. 21:19 #620624

broj poruka: 609
pa su novi korisnici dobijali bolje uslove nego stari (govorim za vip) a mislim da je i kod drugih ista situacija

Pisko Tuki 06.07.2016. 21:20 #620625

broj poruka: 6648
Rim tu ti.

Budale računaju na sreću.

alexi re 06.07.2016. 21:37 #620628

broj poruka: 677
Ništa poslovnica, oni ljudi za pultom da odobre/ospore bilo šta dodatno ne mogu jer su im ovlašćenja minimalna.

Lepo ti njima isčukaj mail (servis@telenor.rs) sa svim pitanjima koje imaš. Korisnik si toliko i toliko, želiš da ostaneš sa njima ali ukoliko bude potrebe prenećeš svoj broj kod konkurencije po izmirenju poslednjeg računa. Bilo bi odlično ako bi moglo nešto da se uradi povodom toga obzirom na korisnički staž i uredno izmirivanje računa tokom proteklih godina. Ukoliko ne - imaš više nego solidnu ponudu kod drugih operatora.

Vrlo je moguće da će se saviti na taj način obzirom da im se završava/završio kvartal pa svakako retention sumanuto juri targete - ako ne lepo MNP zahtev pa kod MTS-a sa 50% popusta. Nemaš potrebe da gubiš vreme, nije da oni tebi plaćaju da ti budeš njihov korisnik.

Ako treba još nešto javljaj.

Pozdrav!

Wait in here small rune.

milos847 .... 06.07.2016. 21:47 #620629

broj poruka: 402

Kod njih teško, baš su se stisli...ja sam kod njih od početka i jedva sam uspeo da iskukam popust na pretplatu od 25% i da regularno uzmem telefon ali to ne može u poslovnici nego sam se malo prepirao sa njima na FB-u, i onda su mi poslali telefon i ugivor na kućnu adresu.... Mada to je bilo za novu godinu :)
alexi @milos847 06.07.2016. 21:53 #620630

broj poruka: 677
Tu si pogrešio - ništa FB, poslovnica, korisnički centar - ne ako te zanima nešto čega nema na sajtu iliti u zvaničnoj ponudi. Slabo tu šta može da se odobri obzirom da su ljudima koji održavaju te servise ruke vezane i prisiljeni su da se strogo pridržavaju procedura.

Sve preko maila na zvaničnu kontakt adresu pa da to ode kod osobe kod koje treba na procenu, kod osobe koja zapravo može da ostavi potpis i odobri/ospori traženo.

Wait in here small rune.

milos847 @alexi 06.07.2016. 22:35 #620631

broj poruka: 402

...to si upravu...i ovi sa FB-a su to uradili, prosledili dalje kome treba i onda je ta osoba koja odobrava kontaktirala me i dogovorili se....

Mojtezdrma Hvala 06.07.2016. 23:10 #620632

Pisao sam na chat na njihovom sajtu, pisao sam na chat na fb stranici, kacio sam post na njihovoj fb stranici, bio u poslovnici. Svuda isti odgovor.

Napisao sam i mail, no jos odgovor nisam dobio. Ali cu pricekati, pa me nesto mozda usere. :)

Btw vidim taj popust od 50% u mts. Jel to onako samo na lepe oci, ili postoji neka caka? Posto mi tesko da poverujem da se u Srbiji desi nesto eto tako lepo i korisno a da nije neki za.eb :D

Dell Inspiron 3737
8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz
1TB SATA 5400rpm

alrad 06.07.2016. 23:26 #620633

broj poruka: 4838

http://ivanacirkovic.com/desavanja/mts-i-odnos-prema-korisnicima/

Mojtezdrma .. 06.07.2016. 23:40 #620635

Ali oni sad daju popust od 50 % xD

Uglavnom, sve je to ista bagra... Ne zna covek sta da radi, svega mi...

Dell Inspiron 3737
8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz
1TB SATA 5400rpm

Gare87 nema zvrcke sa popustom 07.07.2016. 00:42 #620638

broj poruka: 4709
drugar je uzeo, potpises ugovor koji zelis(procitas lepo sve obavezno), dobijes popust na pretplatu koliko traje ugovor, ili kako je vec naznaceno.
Recimo VIP je imao popust na ugovor od mislim 60% pa sam kod njih prebacio pre-paid broj na post-paid, kvalitet mreze mi se ne svidja a i reklamacije za telefon koje se uloze serviseri ne zele(ne umeju) da ih rese...

AMD Phenom II 960T 3.5Ghz
MSI 870S-C45
Patriot 2GB DDR3 1600MHz
Kingston 4GB DDR3 1600Mhz
WD10EARS 1TB
WD1003FZEX 1TB
Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 8.1 RTM 9600 64-bit

VMARC 07.07.2016. 09:16 #620647

broj poruka: 9424
Ja sam se od njih otkacio pre 5-6 godina, posle nekih 120 meseci, tj. 10ak jednogodisnjih ugovora, na moje beskrajno zadovoljstvo. Presao na MTS, i sta god ko pricao, MTS je za njih (VIP - lopuze uz sitna slova i Telenor WDGAF (We Dont Give A Fuck)) tata.
Za sve vreme svih ugovora, nikakve povoljnosti, niti popuste nisam dobijao. Inace pre tog broja sam imao jos dva prepaid (od neke `98 valjda) i nikada ni jedan racun nije kasnio sa uplatom :) Racuni nikada nisu bili striktno oko kvote - tarife a dugi niz godina je bio bez pretplate, vec koliko napravim toliko platim... A bilo je minuta...

Kada sam im trazio dozvolu za prelazak, e onda su me zvali nekoliko puta, da me pitaju za razlog, pa sta mogu da ucine da me zadrze i sl. ali je bilo kasno.
Moj ti je savet da im trazis dozvolu za prelazak na drugog operatera, da vidis kako ce onda sve moci. Ima da ti daju i dzabe da telefonoras .)

El Capitan

MaliAbner Re: 07.07.2016. 10:02 #620650

broj poruka: 7769
Pa dobro sta si im rekao za to kako mogu da te zadrze...
Ja bih recimo trazio masazu spolnog misica od strane dve sluzbenice (call centra) sa leve strane botoksirana plavusa a sa desne strane silikonirana brineta... masaza bar jednom mesecno da te mine muka kad pogledas racun...

Moje iskustvo je sledece:
MTS je debeljko dobrica...
VIP je nervozni japi...
Lelenor je nindza sa katanom jos krvavom od prethodnog slucaja...

Elem takodje sam ustanovio da svi problemi sa mobilnim operaterima nastaju usled `PREPAMETNIH SRBISTANACA` koji jelte sve znaju kao da su posisali svo znanje univerzuma, dok u isto vreme ne znaju gde su suplji... lenji su da procitaju ugovor, upoznaju se sa uslugama na koje su se ugovorom obavezali...

Najveci problem prosecnog HOMOBALKANIKUSA je da se shvati kako funkcionise mobilni net i njegova naplata...
Elem mobilni operateri svako kacenje na net zaokruzuju na 100KB...
Prosecna hidrogenizirana stoka (vrsca dupetarija u pokusaju) na stiklama ima aktivnih programa cca 15 u komadima, u nekom trenutku svaki od tih programa koji su rezidentni i rade u pozadini kaci se na mobilni net i proverava ima li svezih sadrzaja i ucitava ih... nekad svi oni to rade u jednoj (redji slucaj) sesiji a ponekad (vecina slucajeva) svaki od njih ostvari sopstvenu sesiju kacenja na net... e sad tih 15 programa ti lagano skine 1.5MB za prosto osvezavanje sadrzaja...
Muzjaci uglavnom nemaju toliko prolema koliko ih imaju one hidrogenizirane...

Ja sam prvo bio korisnik MTS-a a od kad se pojavio VIP presao sam kod njih i do sada nisam imao problema...

Od skoro imam DS telefon pri cemu mi je VIP (ugovor) a MTS (prepaid) koji koristim samo za placanje parkinga i pozive sabana koji su na nekim idiotskim prepaid tarifama MTS-a i ne zele da ih se odreknu...

E sad povoljnosti za stare korisnike ne daje niko... VIP ima opciju da za obnovu ugovora besplatni minuti u VIP mrezi u startu idu paralelno sa minutima iz ugovora i ne skidaju te minute ka ostalim mrezama...

MTS daje popust 50%...

Lelenor ne daje nista i nikad mi nije bilo jasno zasto se ljudi loze na taj Lelenor... kod njih me najvise nervira to sto ne sponzorisu ni jednu sportsku organizaciju poput VIP-a i MTS-a...

Citat:
`Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`

:: Ja sam se od njih otkacio pre 5-6 godina, posle nekih 120 meseci, tj. 10ak jednogodisnjih ugovora, na moje beskrajno zadovoljstvo. Presao na MTS, i sta god ko pricao, MTS je za njih (VIP - lopuze uz sitna slova i Telenor WDGAF (We Dont Give A Fuck)) tata
:: Za sve vreme svih ugovora, nikakve povoljnosti, niti popuste nisam dobijao. Inace pre tog broja sam imao jos dva prepaid (od neke `98 valjda) i nikada ni jedan racun nije kasnio sa uplatom :) Racuni nikada nisu bili striktno oko kvote - tarife a dugi niz godina je bio bez pretplate, vec koliko napravim toliko platim... A bilo je minuta..
::
:: Kada sam im trazio dozvolu za prelazak, e onda su me zvali nekoliko puta, da me pitaju za razlog, pa sta mogu da ucine da me zadrze i sl. ali je bilo kasno.
:: Moj ti je savet da im trazis dozvolu za prelazak na drugog operatera, da vidis kako ce onda sve moci. Ima da ti daju i dzabe da telefonoras .
:: El Capita
VMARC 07.07.2016. 11:07 #620654

Rekao sam im: `Nikako, pa taman da mi ponudite masazu spolnog misica od strane dve sluzbenice (call centra) sa leve strane botoksirana plavusa a sa desne strane silikonirana brineta... masaza bar jednom mesecno da me mine muka kad pogledam racun...`

Veruj mi da nije vredno toga. Ajd uredu te tarife, obrni okreni, na njima radi tim stricnjaka i uvek ti izadjes na standardni mesecni racun. Ko je trosio 500 din mesecno uz ovu tarifu, trosice i uz onu... Ko je trosio 3-4000 trosice... I tako dalje...
Elem, problem je, meni konkretno, bio taj sto mi je kod dva izuzetno vazna klijenta, kod kojih sam dobar deo nedelje + u mojoj kancelariji, domet bio ocajan. Pucala mi je veza na pa sekundi. Dok su mi zaokruzivali razgovore po sekundi, bez nadoknade za uspostavljanje veze (to je bilo dok nisam imao ugovorene pakete, pocetkom 2K, to je negde bilo i podnosljivo. Kada sam se prvi put zaj@bao, usao u vrzino kolo i potpisao ugovorni paket, poceli su da tarifiraju pozive po minuti. To je OK, ali mi se dessavalo da zbog pucanja veze, vec u prvih 10 dana probijem kvotu, a onda zuuurkaaaaa... Naravno, nikada mi nisu ponudili bilo kakav benefit zbog lepih racuna i redovnog placanja. Kada sam trazio dozvolu za prebacivanje (da uradio sam to odmah cim su u Srbiji dozvolili), prvo nisu hteli da me puste, pravili se ludi, pa su me zvali i ma kraju, prilikom posednjeg od nekoliko poziva, bio sam u kancelariji i pocela da puca veza. Rekao sam im samo:`Evo zbog ovoga hocu da predjem u MTS`. Vrlo brzo sam dobio odobrenje.
Trenutno MTSu ostavljam zagarantovanih 11500 din mesecno.

El Capitan
tiva ... 07.07.2016. 13:47 #620660

broj poruka: 116

poslao sam t mail

Mikishon89 ..... 07.07.2016. 16:15 #620667

broj poruka: 2416
Sve su ti to isti kerovi samo u drugcijem obliku :)

http://www.speedtest.net/my-result/3765268613
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2460287

Mikishon

Srdjanc ... 07.07.2016. 19:00 #620669

broj poruka: 3106

Upravo sam dobio poziv od Milice Telenor,
`Postovani istice Vam ugovor za 7 dana, molim Vas da svratite kod nas radi produzenja ugovora uz uzimanje novog telefona ili smanjeje racuna za 20%`.

Dakle ja sad imam Play+ 150min/mesec 1100din racun i da ga umanjim za 20% (zato sto mi ne treba nov telefon), racun ce mi biti 880din sledecih 24meseci (21120din ukupno).

Sad ima caka, da predjem u Lelekonj gde Box3 300din/mesec (i 50MB/s) kosta 3000 din mesecno uz prva dva meseca po jedan dinar (66000din ukupno)

Ako uracunamo Box2 (10MB/s) sto trenutno placam 2000din i kazemo 24 meseca koliko bi trajao ugovor sa Telenorom to izadje 48000din i saberemo Telenorov ugovor od 21120din to izadje 69120din ukupno.

Dakle opcije su mi:
Telekom 300min i 50MB/s za 66000din
Telenor 150min i 10MB/s za 69120din (plus Deezer, ali nije prioritet)

Logika racunice naravno naginje na jeftinijem i vecem, ali problem mi je koliko je Telekom pouzdan da mi ne zabije noz u ledja na bilo koji nacin?
AndRey RE 07.07.2016. 19:11 #620671

broj poruka: 324
U serbistanu ti je samo daj daj daaaaj! Novi korisnicima se prvo malo naguze, pa ih ovi posle odvaljuju ( nas stare korisnike ) dok ne crknemo, iako je u poslovnoj ekonomiji pravilo i opste poznata stvar da je dovesti novog korisnika 6 PUTA skuplje nego zadrzati starog i toga se svaka normalna zemlja, organizacija, firma pridrzava, al neeema, ovde je sve naopako.
alrad 07.07.2016. 19:59 #620673

Ček, o kakvom popustu od 50% za mts pričate kad je to trajalo samo do Nove godine?

acayo @alrad 07.07.2016. 20:14 #620674

broj poruka: 851
Ma kakvi, to ne prestaje.
https://www.mts.rs/privatni/mobilna/postpejd/tarife

VMARC 07.07.2016. 20:23 #620676

@srdjan
Predji u Telekom, jes` da neces videti tih 50Mb/s, ali ce ti svakako pre Telenor zabiti noz u ledja nego MTS.
Hint: NIKADA ne potpisujes sa njima ugovor na duze od godinu dana. Razlika u ceni je minimalna a moze se desiti neka dobra promocija posle 12 meseci, a ti ne mozes da je iskoristis.
@alrad
Sada je popust 40%, moja zena pre neki dan produzila ugovor.

El Capitan

alrad 07.07.2016. 21:39 #620678

Aha, pa onda bi baš mogli da isprave ovo na dnu https://www.mts.rs/privatni/mobilna/promocije/50-posto-popusta

Sa ovim postpejdom možeš da dospeš u dužničko ropstvo. Dovoljna je jedna greška, tvoja ili njihova,
ne možeš ili nećeš da platiš, tuže te, šta onda...
Ja se držim pripejda.

Jedno off pitanje, ako se smanji sim kartica na micro sim jel može i dalje da radi na starom telefonu?

Srdjanc Re: 07.07.2016. 22:32 #620680

broj poruka: 3106
Box sada ima samo za 24meseca, nema vise od po 12.
https://www.mts.rs/privatni/box/kupi-box

Inace, samo ovaj mesec traje promocija da ako potpises do 31.7. dobijas prva dva meseca po 1 din. A prosli mesec dobijas duplu brzinu interneta sledecih 12 meseci.
https://www.mts.rs/privatni/vesti/Privatni-korisnici - -vesti/1600?utm_source=mts&utm_medium=web&utm_content=boxcenovnik&utm_campaign=novibox

:: @srdja
:: Predji u Telekom, jes` da neces videti tih 50Mb/s, ali ce ti svakako pre Telenor zabiti noz u ledja nego MTS.
:: Hint: NIKADA ne potpisujes sa njima ugovor na duze od godinu dana. Razlika u ceni je minimalna a moze se desiti neka dobra promocija posle 12 meseci, a ti ne mozes da je iskoristis.4
MaliAbner Re: 09.07.2016. 21:53 #620767

broj poruka: 7769
A sto bi seckao karticu?

Lepo odes u bilo koju poslovnicu tvog provajdera i zatrazis zamenu i oni ti daju onu sto ima sve tri standardne velicine samo iskrckas koja ti treba ostalo odlozis negde (ako ti zatreba u buducnosti) i to je to...

Inace ovi MTS Mix paketi od 699, 8xx dinara su keva za vecinu prosecnih srbistanaca... sem za VMARC-a...

Citat:
`Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`

:: Aha, pa onda bi baš mogli da isprave ovo na dnu https://www.mts.rs/privatni/mobilna/promocije/50-posto-popust
:: Sa ovim postpejdom možeš da dospeš u dužničko ropstvo. Dovoljna je jedna greška, tvoja ili njihova,
:: ne možeš ili nećeš da platiš, tuže te, šta onda...
:: Ja se držim pripejda
:: Jedno off pitanje, ako se smanji sim kartica na micro sim jel može i dalje da radi na starom telefonu
VMARC 09.07.2016. 22:25 #620768

Ja nisam prosek, nemoj mene u mediokritete.

El Capitan

pajsgudgud e tu si u pravu.. 09.07.2016. 22:30 #620769

broj poruka: 3742
dugi niz godina koristim vip standard 350 i poslednju godinu sam shvatio da trosim znatno manje nego tih 350...svega...dakle prebacujem se na manjim paket ne uzimam aparat (uzecu ga u nekoj prodavnici za isti kes koji mi nude uz visi paket sa istom garancijom) i tako...o telekonju sve najgore...dugi niz godina sam bio njihov korisnik. Kada sam raskidao ugovor nisu ni pitali zasto...vec onako bezvoljno mlada dama pita da li sam izvrsio poslednju uplatu (cirka 105 dinara). Trenutno sma na vip...ako ponude nesta lepo mozda i ostanem. Imaju sistem za dranje koze (ne pazis na kontroli potrosnje neta i eto radosti), ali ti i uredno ponude da ga eliminises.
support normality

GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W.

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647108.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs