Interesuje me da li moze autopunjac od Nokie(koristio sam na Lumia 930) da se koristi na Iphone 6s Plus i ako ne moze da li neko zna gde mogu kupiti original auto punjac za Iphone 6s Plus a?Hvala unapred svima
punjaci za iphone nisu ispod 20-30e,za kola nemam pojma?Burazer je lepo kupio najobicniji auto punjac na USB i nakacio svoj USB od tela i sljaka kao leptir vec par meseci..To je neko njegovo iskustvo,pa ako posluzi eto :)
Ja sam kupio na buvljaku, za sitne pare, ali sam morao jedan da vratim jer je bio za Samsung. Bas sam ga dosta koristio, jer mi je najvise trebao za navigaciju kada idem na put. Radi i dan danas. Jedino trazi prvo da ga isprobas, jer imas verzije koje ne daju 5V, a toliko iPhoneu treba. Zato meni prvi nije hteo da radi. Onda mi je prodavac zamenio za drugi i to je to. Mislim da ovaj moj daje i 12V i 5V. Probaj slobodno sa tim od Nokie, ne mozes da ga spalis, moze samo da ne puni.
Hteo sam da kupim original ako vec ne mogu da iskoristim od stare Nokie.
VMARC: Gledao bi original da kupim znam da je za Apple sve skupo ali kada vec imam tel onda je red i punjac da bude kako treba.Bio sam na KP , Istyle i Macoli i nisam nasao na sajtovima originale jedino da ih pozovem od ponedeljka pa da vidim dal mogu da poruce.
Nema potrebe, ali kako hoces... Ovaj sto ja imam je sa USB portom, na koji kacis lighting kabl. Znaci isto kao da sam ga zakacio na USB port racunara, nema razlike. Nije bitno da li je original ili ne...
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647108. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.