Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
nova baterija za fon..
STRANA 1 OD 1
nisque nova baterija za fon.. 22.06.2016. 15:42 T63653

status: user
broj poruka: 1060
imam lumiu 925, i poručio sam novu bateriju, jer sa ovom, kad je pun telefon, i ako recimo uzmem da drndam telefon kad je zakačen na 3g net, srkne bateriju za par sati. i ja zakačim novu bateriju, ne pali se telefon. ja na punjač, i međutim, kad treba da nacrta na ekranu bateriju da je krenuo sa punjenjem, krene da se pali telefon, ali čudno. krene samo da blinka home dugme, kao da kreće telefon da se pali, al se odmah ugasi. ja naravno izvadio novu i vratio staru bateriju. šta mi je činiti, da probam da ga ostavim duže na punjaču jer je možda baterija skroz prazna, pa nema `đusa` da pokrene telefon, il se tu nešto ne miriše i da bataljujem?

I AM the God of war.. Nothing defies me!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markozutic re 22.06.2016. 17:02 #619956

broj poruka: 1463
ostavi ga duze na punjacu, treba da se napuni.

Asus K53SV
Intel i7 2670QM 2.20GHz(3.10 Turbo)
HM65
8GB DDR3 1333MHz
500GB 5200rpm
15.6 LED HD (1366x768)
GT540M 1GB GDDR3 (DirectX 11)Optimus / HD3000
N1030 WiFi+BT3.0
Altec Lansing® stereo speakers
W7Pro

nisque re: 22.06.2016. 17:31 #619959

broj poruka: 1060
evo ga u životu.. morao sam da pitam, čisto da vidim dal možda može nešto da se sjebe.. al evo puni se, pa da vidim posle dal je uopšte do baterije :D

I AM the God of war.. Nothing defies me!!

perrakojot da 22.06.2016. 17:33 #619960

broj poruka: 1029
nova baterija je skroz prazna i nema struje da se odmah pokrene,ostavi je na punjacu i pocece da puni... desi se Lumijama da i kad ti se isprazni skroz fon,pa ostane prazan par sati,i kad ga nakacis na punjac njemu prvo par minuta blinka dugme,ili ekran,pa onda se pojavi znak baterije koja se puni....

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647108.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs