Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Iphone 3GS
STRANA 1 OD 1
acosuper Iphone 3GS 20.05.2016. 15:49 T63537

status: user
broj poruka: 1207
Ljudi molim vas da mi neko objasni kako da instaliram VIber na ovo cudo. IOS je 6.1.6 a u app store pise da update na IOS 7 sto nije moguce za ovaj mobitel.
Hvala
AMD FX 8350 Eight Core 4.5GHz Cooler Master V8 / Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLUS / KINGSTON 12GB (2X4GB 2x2GB) 1866 DDR3 / ASUS Sabertooth 990FX R2.0 / Samsung 840 EVO 120GB / Samsung F3 Spinpoint 500GB / Toshiba 1TB / Cooler Mast
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 20.05.2016. 16:09 #618602

broj poruka: 12796
Ako je app update-ovan na tu verziju koja traži iOS7 onda moraš da nadješ stariju verziju, jailbreakuješ telefon i instaliraš je.

Malo je zezanje za jailbreak pa ne mogu da ti pišem ovde, imaš detaljno online...

acosuper re 20.05.2016. 16:13 #618603

Iphone 3gs sam update na novu verziju IOS 6.1.6 kompletno je bez aplikacija. Sada kada zeli mda instaliram viber u app store pise da moram da nadgoradim na IOS 7 , a za ovaj mobitel nema IOS 7. Ima li nacina da nadjem i instaliram stariji viber koji moze na IOS 6.1.6 tj stariju verziju vibera?

AMD FX 8350 Eight Core 4.5GHz Cooler Master V8 / Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLUS / KINGSTON 12GB (2X4GB 2x2GB) 1866 DDR3 / ASUS Sabertooth 990FX R2.0 / Samsung 840 EVO 120GB / Samsung F3 Spinpoint 500GB / Toshiba 1TB / Cooler Mast

VMARC aco... 20.05.2016. 16:24 #618605

broj poruka: 9424
Koji ti deo ovde nije jasan?

El Capitan

:: Ako je app update-ovan na tu verziju koja traži iOS7 onda moraš da nadješ stariju verziju, jailbreakuješ telefon i instaliraš je
::
:: Malo je zezanje za jailbreak pa ne mogu da ti pišem ovde, imaš detaljno online..
Daum ... 20.05.2016. 16:25 #618606

Pa upravo ti rekoh:

Ako app traži novi iOS, onda moraš da nadješ prvo staru verziju aplikacije.

Zatim odradiš jailbreak na tom iOS-u 6 i tek onda možeš da mu ručno ubaciš stari Viber.

acosuper re 20.05.2016. 16:33 #618607

Jesu li ovo prave instrukcije za jailbreak? http://www.iphonehacks.com/2014/03/jailbreak-ios-6-1-6-redsn0w-p0sixspwn.html

Daum .... 20.05.2016. 17:16 #618610

Probaj to

blackwolf - - - - - - 21.05.2016. 12:42 #618634

broj poruka: 1505
Ne moraš da se bakćeš sa jailbreakom, imaš officijalno rešenje.
Uđi preko računara na itunes, kupi tamo aplikacije koje hoćeš tj poveži ih sa accauntom tako što ćeš pokušati da ih skineš.
Nakon toga uđi preko telfona na appstore otiđi na purchased sekciju, i viber bi trebao da ti bude tu ako si uradio sve kako treba, klikni na njega i pokušaj da ga skineš, iskočiće ti poruka kao na slici dole.
Baš sam letos bratu osposobio njegov matori 3gs i tako sam radio, iako je bio već jailbreakovan

http://www.iphonefaq.org/images/archives/legacy_app.png

Black Wolf

VMARC Re: - - - - - - 21.05.2016. 15:30 #618640

Ovo resenje ne radi sa aplikacijama koje zahtevaju iOS 9.1 ili kasniji na mom iPhone 6 Plus koji je na iOS 8.4

El Capitan

:: Ne moraš da se bakćeš sa jailbreakom, imaš officijalno rešenje
:: Uđi preko računara na itunes, kupi tamo aplikacije koje hoćeš tj poveži ih sa accauntom tako što ćeš pokušati da ih skineš
:: Nakon toga uđi preko telfona na appstore otiđi na purchased sekciju, i viber bi trebao da ti bude tu ako si uradio sve kako treba, klikni na njega i pokušaj da ga skineš, iskočiće ti poruka kao na slici dole
:: Baš sam letos bratu osposobio njegov matori 3gs i tako sam radio, iako je bio već jailbreakova
:: http://www.iphonefaq.org/images/archives/legacy_app.pn
:: Black Wolf
blackwolf Re: Re: - - - - - - 21.05.2016. 16:46 #618642

broj poruka: 1505
Pa i piše na apple sajtu, da valjda sve zavisi od aplikacije do aplikacije, ali znam da radi konkretno sa viberom pa sam napisao (barem je radilo zimus).

Black Wolf

:: Ovo resenje ne radi sa aplikacijama koje zahtevaju iOS 9.1 ili kasniji na mom iPhone 6 Plus koji je na iOS 8.
:: El Capita
:: :: Ne moraš da se bakćeš sa jailbreakom, imaš officijalno rešenje
:: :: Uđi preko računara na itunes, kupi tamo aplikacije koje hoćeš tj poveži ih sa accauntom tako što ćeš pokušati da ih skineš
:: :: Nakon toga uđi preko telfona na appstore otiđi na purchased sekciju, i viber bi trebao da ti bude tu ako si uradio sve kako treba, klikni na njega i pokušaj da ga skineš, iskočiće ti poruka kao na slici dole
:: :: Baš sam letos bratu osposobio njegov matori 3gs i tako sam radio, iako je bio već jailbreakova
:: ::
:: :: http://www.iphonefaq.org/images/archives/legacy_app.pn
:: :: Black Wolf
VMARC Re: Re: Re: - - - - - - 21.05.2016. 17:18 #618643

Ma ja se odmah zaleteo za WhoApp. Jes` da je meni JB 8.4, ali sam hteo da ga instaliram Out Of Box.
Ako nista, barem sam je dovukao na account na ovu foru, pa mi je svakako od koristi bio post, jer sam uzeo aplikaciju dok je jos uvek dzabe .)

Sasvim sigurno je stvar od aplikacije do aplikacije.

El Capitan

:: Pa i piše na apple sajtu, da valjda sve zavisi od aplikacije do aplikacije, ali znam da radi konkretno sa viberom pa sam napisao (barem je radilo zimus)
:: Black Wolf
:: :: Ovo resenje ne radi sa aplikacijama koje zahtevaju iOS 9.1 ili kasniji na mom iPhone 6 Plus koji je na iOS 8.
:: :: El Capita
:: :: :: Ne moraš da se bakćeš sa jailbreakom, imaš officijalno rešenje
:: :: :: Uđi preko računara na itunes, kupi tamo aplikacije koje hoćeš tj poveži ih sa accauntom tako što ćeš pokušati da ih skineš
:: :: :: Nakon toga uđi preko telfona na appstore otiđi na purchased sekciju, i viber bi trebao da ti bude tu ako si uradio sve kako treba, klikni na njega i pokušaj da ga skineš, iskočiće ti poruka kao na slici dole
:: :: :: Baš sam letos bratu osposobio njegov matori 3gs i tako sam radio, iako je bio već jailbreakova
:: :: ::
:: :: :: http://www.iphonefaq.org/images/archives/legacy_app.pn
:: :: :: Black Wolf
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647109.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs