Telefon je uzet u mts-u, pisao sam im molbu, ne zele da ga otkljucaju pre isteka ugovorne obaveze, jedino da platim unapred sve rate za telefon i pretplatu, pa tek onda moze zahtev da se podnosi za dobijanje koda... Ta varijanta pada u vodu.
Zanima me da li neko zna nekog pouzdanog servisera koji otkljucava pomenuti model sa pomenute mreze i naravno da garantuje da se nikada nece zakljucati... Nasao sam jednog lika sa kp, servis je u pitanju, da ne reklamiram sada, ukratko kaze da moze za 90e. Ima gomilu pozitivnih ocena, bez ijedne negativne, deluje mi prilicno sigurica, ali bih zeleo da se raspitam jos malo, mozda ima negde povoljnije.
Hvala!
Asus M4A89GTD PRO AMD 1090T @ 4 GHz (CM V6GT) Corsair Vengeance 8 GB 1600 MHz Sapphire R9 280X OC Dell U2412M SSD 850 EVO 250 GB, F3 1 TB CM HAF 912+, LC Power Legion X2 1000W Altec Lansing VS2421 Logitech G9x, A4 Tech X7-G800
@6s plus to otkljucavanje od 90e je isto kao i kod svakog servisera samo sto cene variraju od 5-10 eura gore dole. pozitivne ocene je dobio jer je otkljucao ljudima uredjaje i jasno im predocio da nema garancije i da ako se zakljuca zakljuca jbg ne snosi odgovornost. ne znam po kom sablonu radi to da se neki zakljucaju a neki rade pun gas. jbg kocka pola pola.
@255 nema to veze sto je telefon 500din. ne moze da se otkljuca na sl3 brute force i da kosta od 5e do 1000din nego ide na kod koji coveka kosta tipa 15e i on se ugradjuje 5e.
ako ces vec da pravis matematiku prodaj na oglas taj kodiran kakav je i nadji na oglasu simfree i doplati koliko god a da je manje od tih 20eura ili prihvati to kako je i menjaj operatera ili sta vec :)
Plati tom liku. Kada ti bude poslao mail, samo apdejtuj telefon i bice trajno otkljucan bez bojazni da ce se ikada vise zakljucati. IPhone se ne otkljucava kodovima, ovi iz mtsa ni to cak ne znaju. Otkljucava ga apple server prvi put kada apdejtujes iOs preko iTunesa.
Mail ces dobiti 7 dana po uplati, toliko traje procedura kod Apple da tvoj IMEI stave na belu listu za otkljucavanje. Idi preko sajta halo halo proveren je lik 100% meni je otkljucao desetine iPhoneova do sada po normanoj ceni. El Capitan
Ako je Pedja sa KP slobodno otkljucavaj. Fora sa relock je bila na WW otkljucavanje i da zakljuca se tel posle updata iz nekog razloga, da zakljucavali su se MTS telefoni posle unlock-a, ali mislim da sad da varijanta provereno radi do sad se ni jedan nije relock-ova.
Sto se nokie tice Nokia 255 je nokia sa 20 brojeva, otkljucavanje putem brutforce je nemoguce i da je moguce trajalo bi godinama. SL2 je isao na Klik ili ti box, SL3 ti je 15 cifara ide na racunanje.
a evo dodji na Nbg do mene i za istu tu cenu i sve regularno kao taj sa kp i dobijes licnu kartu i sve to i da znas nekad kad te neko pita za mene gde je i jel si prevaren da uputis ljude :)
Ovako telefon ce ti otkljucati kad prodje ugovorena obaveza i to su duzni. Ja sam ih pitao ako uzmem jos jedan telefon(imam Box pa mozes sta hoces jos ) rekli su moze ALI otkljucanje sledi na datum isteka za ovaj sto sad imam (Iphone 5S) zasto bi otkljucavao i gubio garanciju ?
:: Telefon je uzet u mts-u, pisao sam im molbu, ne zele da ga otkljucaju pre isteka ugovorne obaveze, jedino da platim unapred sve rate za telefon i pretplatu, pa tek onda moze zahtev da se podnosi za dobijanje koda... Ta varijanta pada u vodu :: :: Zanima me da li neko zna nekog pouzdanog servisera koji otkljucava pomenuti model sa pomenute mreze i naravno da garantuje da se nikada nece zakljucati... Nasao sam jednog lika sa kp, servis je u pitanju, da ne reklamiram sada, ukratko kaze da moze za 90e. Ima gomilu pozitivnih ocena, bez ijedne negativne, deluje mi prilicno sigurica, ali bih zeleo da se raspitam jos malo, mozda ima negde povoljnije :: :: Hvala :: :: Asus M4A89GTD PR :: AMD 1090T @ 4 GHz (CM V6GT :: Corsair Vengeance 8 GB 1600 MH :: Sapphire R9 280X O :: Dell U2412 :: SSD 850 EVO 250 GB, F3 1 T :: CM HAF 912+, LC Power Legion X2 1000 :: Altec Lansing VS242 :: Logitech G9x, A4 Tech X7-G800
Uff, nisam razmisljao i tome da se gubi garancija otkljucavanjem...
Nego, sad se setih, jel rade i dalje one varijante sa X-Sim karticama, da li je to izvodljivo na 6S Plus i iOS 9.3.1?
Ne smeta meni sto je fon zakljucan, ionako koristim mts tokom skoro cele godine dok sam u BG-u, jedino mi treba kada odem na mesec dana na odmoru zbog druge kartice...
Asus M4A89GTD PRO AMD 1090T @ 4 GHz (CM V6GT) Corsair Vengeance 8 GB 1600 MHz Sapphire R9 280X OC Dell U2412M SSD 850 EVO 250 GB, F3 1 TB CM HAF 912+, LC Power Legion X2 1000W Altec Lansing VS2421 Logitech G9x, A4 Tech X7-G800
Brate dobio si mnogo neproverenih informacija. Necu da ulazim u raraspravu ko lupeta a ko ne. Po srpski: 1. Telefon ne otkljuvava NIKO do Apple. Zahtev salje ili opetarer ili `lik koji ima semu da ubaci tvoj IMEI` na sajtu Apple predvidjenom za to. 2. Kada prodje proceduru i IMEI bude na listi za otkljucavanje, Appe salje genericki mail provajderu/liku ili tebi, zavisi koji je ostavljen sa porukom da apdejtujes telefon. Posle apdejta telefona kroz iTunes na najnoviji trenutni sofware, dobijas poruku na iTunes `Congratulations your iPhone has been unlocked` Tu ces poruku dobiti uvek kada u buducnosti budes apdejtovao fon. 3. Telefon se TRAJNO i BEZUSLOVNO otkljucava 4. NE GUBI SE GARANCIJA JER TELEFON OTKLJUCAVA APPLE A NE NEKI SERVIS. 5. Ne postoje stelth resenja za IPhone jos od iOSa 7 cini mi se i malo ko zeli time uopste da se bavi. 6. Plati likovima koji imaju semu, ja sam ti preporucio halo halo rs. Nemoj samo appleserbija deru a mislim da i oni idu preko halo halo pa se ugraduju.
Ovo su ti cinjenice, sve ostalo su proser@vanja.
Ostaje samo pitanje da li ti je neophodno otkljucavanje. Meni jos uvek nije, oba su mi zakljucana jer nemam nameru da ih menjam barem jos 3 godine.
Ako ti ne treba otkljucavanje, ne diraj. Tu cene konstantno padaju. Ne znam koliko je trenutno preko halo halo, ali realnost je 40-70€ i kada padne na toliko onda uradi i to samo ako planiras da ga prodas. Ako ne, po isteku ugovara lepo zahtev i za Dz...
El Capitan
:: Hvala druze na konkretnom razjasnjenju celoukupne situacije, sada je sve dosta jasnije :: :: Verovatno necu nista za sad da cackam, videcu pred odmor sta mi je ciniti i koje su mi opcije, i da li se isplati naravno :: :: Zahvaljujem se i ostalima na ucestvovanju u temi :: :: Pozdrav :: :: Asus M4A89GTD PR :: AMD 1090T @ 4 GHz (CM V6GT :: Corsair Vengeance 8 GB 1600 MH :: Sapphire R9 280X O :: Dell U2412 :: SSD 850 EVO 250 GB, F3 1 T :: CM HAF 912+, LC Power Legion X2 1000 :: Altec Lansing VS242 :: Logitech G9x, A4 Tech X7-G800
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647109. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.