Nego Saksija sta uradi ti sa onom baterijom? Koliko sam odgovoran a obzirom da koristim jedan tel. a ovaj drugi spava, jos uvek nisam uzeo bateriju hahaha.
Zavrsila sa sve pojedenim telefonom u trashu, dao sam papigama fon da se igraju, ne znam sto toliko vole mobilni ali eto. Kad su ga dokusurili zena sve u kantu bacila.
:: Ja se na Ipad nisam mrdao sa 8.3 i ne planiram . :: :: Nego Saksija sta uradi ti sa onom baterijom? Koliko sam odgovoran a obzirom da koristim jedan tel. a ovaj drugi spava, jos uvek nisam uzeo bateriju hahaha :: :: ::
iOS 9.3 most stable release from Apple, more stable than Android 6.0...samo vi lepo sanjajte ``sanjam ja, kad ono, gle!, Timotije Kuka i rahmetli Stevica Poslovnjakovic smisljaju nacin da jos vise obmanu napacene balkanske narode``... Imati ajd`fone ujedno znaci imati VIP op sistem (VIP=VeomaInteresantnoProblematican)...
Most stable release=izdanje izaslo iz najbolje štale
\Takodje, ove seljacine nadobudne tipa trtljojed koji koristi telefon iz 1997 godine (3110 nmokiu) i nikada smartfon nisu ni videli mogu samo da pare okice .-) Intel i5 3570k Intel DZ77BH-55K 16GB Hyperx @1600 120GB SSD
:: Nisam uopšte imao takav problem na 9.3, koristim ga otkad se pojavio na IP :: :: ::
The supreme art of war is to subdue the enemy without fighting. -Sun-tzu
If he could make millions of dollars come out of those phones, he became that most revered of all species: a Big Swinging Dick. Nothing in the jungle got in the way of a Big Swinging Dick. Everyone wanted to be a Big Swinging Dick, even the women (apple trendice). Big Swinging Dickettes. Christ, even front-row people hoped to be Big Swinging Dicks once they had learned what it meant. Their problem, as far as the back row was concerned, was that they didn`t know how to act the part. Big Swinging Dicks showed more grace under pressure than front-row people did. .)
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
:: \Takodje, ove seljacine nadobudne tipa trtljojed
Re: @Igor00: nadobudan, da - ja jos i budim neku nadu...
03.04.2016. 23:15
status: user broj poruka: 509
Mozes samo da sanjas jabucicu, verujem da na svoj 3110 imas stiker jabuke za koji si iskukao od strine is US da ti donese jedan, pa ti je donela i 3GS ali na zalost nisi umeo to da koristis to je za tebe vanzemaljska tehnologija .-)
:: Ali za tebe nema nade ni na selu ni u gradu. Mozda zato sto ti je mozak ispao, pa ga koristis umesto eksterne memorije.. :: :: https://goo.gl/OeMcS :: ::
::vanzemaljska tehnologija .-) :: :: Intel i5 3570 :: Intel DZ77BH-55 :: 16GB Hyperx @160 :: 120GB SS :: :: :: :: Ali za tebe nema nade ni na selu ni u gradu. Mozda zato sto ti je mozak ispao, pa ga koristis umesto eksterne memorije.. :: :: :: :: https://goo.gl/OeMcS :: :: :: ::
Vidis li ti Skaje, kako sam ja ovde popularan i u stopu pracen.
04.04.2016. 00:17
status: user broj poruka: 10999
Igor00 jos pamti da sam u jednom post-u (ima tome nekoliko godinica) pomenuo kako posedujem skroman, jeftin a pouzdan 3G telefon (Nokia 3110 - majke mi, cak sam bio zaboravio brojcani deo oznake, ali, eto meni Igora!).
Hajde da me kandidujete za ulazak u Farmu Velikog Brata (ako se to tako zove), pa da zaradim neku kintu...
edit: kakvo razocaranje! Igor mene uopste ne voli! Ja sam verovatno bio pomenuo tel. Nokia 6120 Classic http://goo.gl/qFRpTQ (iako sam, pre njega, mozda imao i tu 3110-ku, nisam siguran)...
Re: Re: @Igor00: nadobudan, da - ja jos i budim neku nadu...
04.04.2016. 10:27
status: user broj poruka: 2057
nemoj takko torto-san vidis da mu je zinulo dupe na moj 3gs. Cuti sad je u kolekciju stiga i 4s. Obe bevredne drkalice skupljaju prasinu i pale se po potrebi, sto opet ne znaci da se tu ne nadje jos po neka droid/windows zavrzlamica, cisto da ne ispadnem iz forme .)
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647108. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.