Da li neko zna kako resetovati sigurnosna pitanja na icloud nalogu? Znam sifru ali sigurnosna pitanja sam bzv izlupao misleci da mi nece nikad trebati. Medjutim sada kada se ulogujem na svoj nalog, da bih promenio sifru on mi trazi ta sigurnosna pitanja. Je l tu mora neki poziv ka apple korisnickom servisu? Postoji li to kod nas?
Ima jedna jako pouzdana metoda... Upalis automobil, stavis telefon ispod prednjeg levog ili prednjeg desnog pneumatika, ubacis u prvu (ili u D ako je automatik) popustis lagano kvacilo uz blago dodavanje gasa. Kada predjes nekih 20 cm automobilom izbacis ga iz brzine. Zapalis cigaretu, popusis je lagano na miru i onda kad to obavis stisnes kvacilo i ubacis u rikverc. Lagano otpustas kvacilo uz blago dodavanje gasa. Ponovis postupak jedno 5-6 puta. Posle odes i kupis neki LG G3/G4/G5 ili Samsung S5/S6/S7. Problem solved. Ne moras da zahvaljujes na odgovoru .)
Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka
:: Da li neko zna kako resetovati sigurnosna pitanja na icloud nalogu? Znam sifru ali sigurnosna pitanja sam bzv izlupao misleci da mi nece nikad trebati. Medjutim sada kada se ulogujem na svoj nalog, da bih promenio sifru on mi trazi ta sigurnosna pitanja. Je l tu mora neki poziv ka apple korisnickom servisu? Postoji li to kod nas :: :: Hval :: :: :: :: HP ProBook | I5 3220M @ 3.2| HD4000+ 7650M 2GB | Samsung 850 256 EVO + 1TB HDD | 16gb DDR3 1600mhz | 2 x DELL P2414 | Logitech G9X | Logitech K360
Alo momcino ne diraj mi potpis da ne bih delio samare i sakom i kapom! Drugo, samo pederi, homoseksualci, pripadnici NATO sekte i EU gej unije furaju APFEL proizvode! Android znaci slobodu, slobodu govora, izrazavanja i mir u svetu... Cetvrto, ne moras da me pozdravljas, pozdravi majku!
:: 1) kako te nije mrzel :: 2) Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka - sve govori o profilu :: 3) poz :: :: :: HP ProBook | I5 3220M @ 3.2| HD4000+ 7650M 2GB | Samsung 850 256 EVO + 1TB HDD | 16gb DDR3 1600mhz | 2 x DELL P2414 | Logitech G9X | Logitech K360 :: ::
aha, pa zato nece onom teroristi da odenkriptuju telefon a bombe pucaju sirom evrope a pucale da Bog da jos vise i sire sirom evrope... Ima neke koristi od APFEL-a, u pravu si :)
ZIVEO ISIS! ALAHU EKBER! BOG JE VELIKI!
:: ako ne volim apple ali treba im odati počast za sigurnost i enkripciju sistem :: :: :: Asus K53S :: Intel i7 2670QM 2.20GHz(3.10 Turbo :: HM6 :: 8GB DDR3 1333MH :: 500GB 5200rp :: 15.6 LED HD (1366x768 :: GT540M 1GB GDDR3 (DirectX 11)Optimus / HD300 :: N1030 WiFi+BT3. :: Altec Lansing® stereo speaker :: W7Pr :: ::
Ne moze, jer nemam podesen resque mail. Rekose mi da donesem telefon u mts pa ce oni da srede sa apple. Generalno telefon radi sve ok posto znam sifru tako da dok ne budem hteo da ga prodajem jednog dana, necu nista dirati. Bzv noob greska sa moje strane, (google, hotmail i ostali nikad ne traze te security q, pa ih redovno samo izlupetam, radi mi two way verifikacija koju apple jos uvek ne pruza kod nas)
Popusio si foru :) neka ti to bude za nauk. Napravi drugi klaud i prenesi podatke a pamti pitanja i odgovore. Glupo je da zbog zajebancije odes u kanal 300 400 600 eura :)
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647109. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.