Interesuje me kako bih mogao da exportujem phonebook iz telefona Nokia Lumia 530 u .csv format pa ga posle prebacim na google nalog i koristim na android telefon? Pokušao sam preko windows naloga, ali prijavljuje neku grešku.
Postoji li neki program koji bih mogao da instaliram na PC pa preko kabla da izvučem imenik?
Na telefonu ili live nalogu? Ulogujes se sa racunara i imas export i sobijes csv file onda mozes fajl da stavis na memorijsku karticu i iz imenika i opcija uradis import ili import na google nalog isto preko sajta
Može i preko ugrađene aplikacije Transfer My Data. Nije mi tu Lumia, pa ne znam napamet, ali kad pokreneš aplikaciju, ili skroluj naniže (iako izgleda da ničeg više ne bi trebalo da ima na tom ekranu), ili pritisni tri tačkice, imaš i import i eksport u vcf (standardni format za kontakte).
contacts+message backup. Pre neki dan sam upotrebio eksportuje i sms i kontakte, onda na kompjuteru mozes da otvoris sa outlookom ili da konvertujes u odgovarajuci format.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647108. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.