Recimo imas 540 na kp sa 2 godine garancije od operatera sto prodaju ljudi i za manje od toga. Nalazio ih za 85-90e. Ima da places sa andoidom od 100e.
Ajde i meni ako moze neki telefoncic do 200-250e, stvarno me mrzi vise da izdvojim za nesto sto necu ni koristiti kako treba. Vazna mi je kamera zbog fotografisanja prirode, hardvera, itd. Da li da jurim 5s ili nesto drugo? Hocu da mi telefon radi kao metak, znaci necu da bilo sta na njemu baguje jer kakav sam razlupacu ga odma. Hvala!!!
Preporucujem LG G3. Doduse, malo je skuplji od 250 evra, ali ima zato odlican hardver- Snapdragon 801, 3GB RAM- a, prostor od 32GB, displej 2k, video 2k a tu je i baterija od 3000mAh, sasvim dovoljna za ugodno koriscenje telefona. Softver je Lollipop, a mislim da ce uskoro biti omogucen i apgrejd na Marshmallow.
Aplauz za kognitivne sposobnosti, zaista aplauz...
::Pozdrav Treba mi preporuka za nov android mobilni do 100e
::Preporucujem LG G3. Doduse, malo je skuplji od 250 evra
:: Preporucujem LG G3. Doduse, malo je skuplji od 250 evra, ali ima zato odlican hardver- Snapdragon 801, 3GB RAM- a, prostor od 32GB, displej 2k, video 2k a tu je i baterija od 3000mAh, sasvim dovoljna za ugodno koriscenje telefona. Softver je Lollipop, a mislim da ce uskoro biti omogucen i apgrejd na Marshmallow :: :: http://www.logicshop.rs/mobilni-telefon/lg/g3-32g :: ::
Bogami, nešto nije u redu sa tvojim kognitivnim sposobnostima, jer je Nikolajev odgovorio Džemi (koji se u poslednje vreme malo malo pa ne razume u nešto), a ne Ferveksu.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
:: :: Pozdra :: :: Treba mi preporuka za nov android mobilni do 100e, da ispunjava sledece kriterijume :: :: - Quad-core proceso :: - 1gb ra :: - IPS ekra :: - obavezan GP :: :: Da li tako nesto moze da se nadje za te pare, hvala.
Brz, android koji lici na Ios ( pokusaj kopije ios-a ), dobar hardver, dobra kamera, veoma se lako modifikuje u bilo sta sto nadjes na netu ako ti default ne odgovara.
:: Ajde i meni ako moze neki telefoncic do 200-250e, stvarno me mrzi vise da izdvojim za nesto sto necu ni koristiti kako treba. Vazna mi je kamera zbog fotografisanja prirode, hardvera, itd. Da li da jurim 5s ili nesto drugo? Hocu da mi telefon radi kao metak, znaci necu da bilo sta na njemu baguje jer kakav sam razlupacu ga odma. Hvala!!! :: :: :: http://valid.x86.fr/cx7bt :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647108. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.