Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Neunistivi telefon?
STRANA 1 OD 1
miki200 Neunistivi telefon? 19.01.2016. 00:08 T62805

status: user
broj poruka: 99
Da li je neko mozda imao prilike da proba ovo cudo od telefona:
http://www.ictvesti.com/neunistivi-telefon-oukitel-k4000/

ako je stvarno tako kao na snimku onda i nije losa fora :)

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Znao je gde busi 19.01.2016. 01:04 #612138

broj poruka: 5706
tamo gde nema vitalne elektronike, vec samo prazan deo PCB-a

`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer

gilopile Samo primer... 19.01.2016. 01:37 #612140

broj poruka: 9459
Ne veruj svemu sto vidis. Ovo veze sa vezom nema.

Imam kuci 3 telefona Gigabiye smatrt T4. Na oko su identicni, a kada ih otvoris ni jedan nije isti. Dva imaju PCB koliki je i telefon, dok jedan ima PCB2x2cm u gornjem delu. Mozes da ga izbisis od pola pa na dole gde hoces, a da ne crkne. Samo ces dobiti rupicu na LCD koja nece funkcionisati i to je to.
Da mu probusis stampu ili neki od vitalnih cipova, nece da funkcionise, naravno.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

darkoc78 re: 19.01.2016. 11:51 #612156

broj poruka: 467
ako malo pazljivije pogledate burgiju videcete da je u busilici burgija za beton koja je u sustini `tupa` za sve drugo osim za beton
da je koristio ostru burgiju za metal ili neku za rupe u drvetu, probusio bi ga za 5 sekundi i toliko bi otprilike i ostao `neunistiv` hahah

miki200 busiiiii 20.01.2016. 14:38 #612234

Dobro, nisam ni mislio da ga stvarno busim ili koristim umesto cekica :) nego kapiram da ce biti izdrzljiviji od obicnih telefona u slucaju da mi slucajno pande na beton i sl. sto mi se vec desilo sa jednim telefonom i posle pada totalno neupotrebljiv.

duqp Za te potrebe 20.01.2016. 18:12 #612251

broj poruka: 3466

Padove i potapanje u vodu, uzmes neki CAT ili samsung active telefon, ee da s6 active je konacno bas i vodootporan i jak itd

A ovaj kinez je ok zbog 10000mah baterije

Zanimljiv ali nije to to, delova nema, sta ces da se mlatis i porucujes iz tri pm i tako.

Ili uzmes neki telefon npr ajfon 4 sa armor case i napravis od njega ciglu ali eto otporan na padove
miki200 busiiiii 21.01.2016. 11:56 #612276

Ali S6 je sigurno 3-4 puta skuplji.
Ja sam konkretno gledao model K4000, koji ima bateriju od 4.000 mAh (mislim da model K10000 ima bateriju od 10.000 mAh).
A za garanciju i delove vidim da sada imaju zvanicnog uvoznika i kod nas. Bar tako pise kao kontakt adresa ispod teksta.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647109.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs