tamo gde nema vitalne elektronike, vec samo prazan deo PCB-a
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Imam kuci 3 telefona Gigabiye smatrt T4. Na oko su identicni, a kada ih otvoris ni jedan nije isti. Dva imaju PCB koliki je i telefon, dok jedan ima PCB2x2cm u gornjem delu. Mozes da ga izbisis od pola pa na dole gde hoces, a da ne crkne. Samo ces dobiti rupicu na LCD koja nece funkcionisati i to je to. Da mu probusis stampu ili neki od vitalnih cipova, nece da funkcionise, naravno.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
ako malo pazljivije pogledate burgiju videcete da je u busilici burgija za beton koja je u sustini `tupa` za sve drugo osim za beton da je koristio ostru burgiju za metal ili neku za rupe u drvetu, probusio bi ga za 5 sekundi i toliko bi otprilike i ostao `neunistiv` hahah
Dobro, nisam ni mislio da ga stvarno busim ili koristim umesto cekica :) nego kapiram da ce biti izdrzljiviji od obicnih telefona u slucaju da mi slucajno pande na beton i sl. sto mi se vec desilo sa jednim telefonom i posle pada totalno neupotrebljiv.
Ali S6 je sigurno 3-4 puta skuplji. Ja sam konkretno gledao model K4000, koji ima bateriju od 4.000 mAh (mislim da model K10000 ima bateriju od 10.000 mAh). A za garanciju i delove vidim da sada imaju zvanicnog uvoznika i kod nas. Bar tako pise kao kontakt adresa ispod teksta.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647109. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.