:: SAMO TREBA KUPOVATI APPLE TELEFONE :: AMERIKANCI MORAJU DA ZNAJU DA SRBIJA VOLI APPLE I NISTA VISE. : :: JA DOBIO I ODOBRENJE ZA IPHONE 6S 16GB POSLE ODOBRENJA ZA IPHONE 5S. MISLIM SAMO JEDAN OD NJIH. NA UGOVOR OD 36 MESECI A NE 24 UZ MIKS L PAKET :: ALA CU DA TOVARIM SAMSUNGASE... APPLE IS INSTITUTION, IPHONE IS ICON :: :: :: PC BERZA OGLAS :: ::
Ako ti je bitan dizajn i lepo kuciste pogledaj Samsung A7 ili Alpha. Od LG-a G3 a mozes da dodas jos malo i uzmes G4. Pogledaj i kako se krece cena Nexus 5X, dosta obecava tel.
Mislis MacBookPro 15`? Kada budem imao platu 3000e. Apple je poslovni kompijuter PC je za zabavu i poslovni.
PC BERZA OGLASI
:: A kad ces da kupis MekPro :: :: :: El Capita :: :: :: SAMO TREBA KUPOVATI APPLE TELEFONE :: :: AMERIKANCI MORAJU DA ZNAJU DA SRBIJA VOLI APPLE I NISTA VISE. : :: :: JA DOBIO I ODOBRENJE ZA IPHONE 6S 16GB POSLE ODOBRENJA ZA IPHONE 5S. MISLIM SAMO JEDAN OD NJIH. NA UGOVOR OD 36 MESECI A NE 24 UZ MIKS L PAKET :: :: ALA CU DA TOVARIM SAMSUNGASE... APPLE IS INSTITUTION, IPHONE IS ICON :: :: :: :: :: :: PC BERZA OGLAS :: :: :: ::
Klasicno trendsetersko pederisanje, fura iPhone a ne zna nista o Apple.
El Capitan
:: Mislis MacBookPro 15` :: Kada budem imao platu 3000e. :: Apple je poslovni kompijuter PC je za zabavu i poslovni :: :: :: PC BERZA OGLAS :: :: :: A kad ces da kupis MekPro :: :: :: :: :: :: El Capita :: :: :: :: :: SAMO TREBA KUPOVATI APPLE TELEFONE :: :: :: AMERIKANCI MORAJU DA ZNAJU DA SRBIJA VOLI APPLE I NISTA VISE. : :: :: :: JA DOBIO I ODOBRENJE ZA IPHONE 6S 16GB POSLE ODOBRENJA ZA IPHONE 5S. MISLIM SAMO JEDAN OD NJIH. NA UGOVOR OD 36 MESECI A NE 24 UZ MIKS L PAKET :: :: :: ALA CU DA TOVARIM SAMSUNGASE... APPLE IS INSTITUTION, IPHONE IS ICON :: :: :: :: :: :: :: :: :: PC BERZA OGLAS :: :: :: :: :: ::
Nije tacno, znam dobro sta je MacPro ali sta ce mi ta glupost i da mi treba Apple komp. Zasto bi uzeo tu glupost. Zasto bi tu glupost uzeo, ajde reci molim te... Da mi treba nesto sto ne mrda uzeo bi radije iMac 27... Ali ne vidim svrhu toga. Apple je poslovna stvar i da mi treba uzeo bi ga za posao i pokretno, tj laptop. Kod desktop racunara za zabavu nista ne moze da zameni Intel xtreme i GeForce. Da dajes pare na neku okruglu glupost okruglu da ti stoji na stolu. Za to je PC. A ono sto radis i nosi sa sobom Mac Book Pro. Mac Pro je najgora njihova opcija.
PC BERZA OGLASI
:: Ako sam rekao MacPro, mislio sam na MacPro. Da sam mislio na MacBook Pro, verovatno bih to i napisao. :: :: http://www.apple.com/mac-pro/index1.htm :: :: Klasicno trendsetersko pederisanje, fura iPhone a ne zna nista o Apple. :: :: El Capita :: :: :: Mislis MacBookPro 15` :: :: Kada budem imao platu 3000e. :: :: Apple je poslovni kompijuter PC je za zabavu i poslovni :: :: :: :: :: :: PC BERZA OGLAS :: :: :: :: :: A kad ces da kupis MekPro :: :: :: :: :: :: :: :: :: El Capita :: :: :: :: :: :: :: SAMO TREBA KUPOVATI APPLE TELEFONE :: :: :: :: AMERIKANCI MORAJU DA ZNAJU DA SRBIJA VOLI APPLE I NISTA VISE. : :: :: :: :: JA DOBIO I ODOBRENJE ZA IPHONE 6S 16GB POSLE ODOBRENJA ZA IPHONE 5S. MISLIM SAMO JEDAN OD NJIH. NA UGOVOR OD 36 MESECI A NE 24 UZ MIKS L PAKET :: :: :: :: ALA CU DA TOVARIM SAMSUNGASE... APPLE IS INSTITUTION, IPHONE IS ICON :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: PC BERZA OGLAS :: :: :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Re: Iphone 5s se moze naci za 350e
01.12.2015. 18:14
status: user broj poruka: 9433
Aha, izvini. Ja sam mislio da si ti ozbiljan covek, da si sprc`o 4 banke. A u stvari ti si klinac, ti se samo zabavljas... Pa dobro, kada budes poceo da zaradujes, kupices sebi konacno pravi (Apple) kompjuter. Macbook Pro, iMac, Mac Pro ili sta vec budu izmislili do tada...
El Capitan
:: Kod desktop racunara za zabavu nista ne moze da zameni Intel xtreme i GeForce :: Da dajes pare na neku okruglu glupost okruglu da ti stoji na stolu ::
Zanima me samo koliki procenat ljudi u ovoj bednoj septicakoj jami u stvari treba Apple pa da se poistovetim sa tim ozbiljnim ljudima. U ovoj zemlji drzavne firme rade na XP i dalje. A da ne pricam o procentu ljudi kojima bi trebao Mac. Mac je namenjen za ljude kojima nije bitno sto hardware boljih karakteristika moze da se kupi za iste pare i za ljude koji ne poznaju izraz torent, pirate, itd. Bolje cutite. Dok mi ljudi koji vole PC i entertainment su vise za opciju da ustede gde god mogu, ne plate sta god mogu a sve uloze u sto bolji hardware. Samo pogledaj video klipove gde ljudi pokusavaju da upgrejduju Mac. Pa to je zivo mucenje. To je namenjeno za coveka kome cena ne predstavlja nista i kome se ne menja raspolozenje da li mu je prodavac rekao 3 ili 5.000$. Mislim pogledajte iMac, jedina opcija mu je kasetica za povecanje memorije. Kada se krene u poduhvat dogradjivanja SSD uhvati te sto muka skidas ceo ekran od 3000$ koji ne mozes da nadjes nigde ovde, odvajas nekim karticama, onda nailazis na specijalne konektore nigde vidjene koje ako zajebes ne mozes ni da nadjes nigde, pa se onda desava da i kada to spojis ventilatori recimo rade punom brzinom stalno zbog posebnih ocitavanja, sve je zavareno za plocu i procesor i graficka i ne mogu se menjati. Napravljeno za coveka koji svake 3 godine proda stari model za 500$ ili odnese na reciklazu i kupuje novi. Prepustam tebi da budes ozbiljan i da kupis 16GB DDR3 1333MHz za iste pare kao DDR4 32GB 3000MHz. To ni za zene nema svrhu kod nas iako ne upgrejduju nista. A posebno sto najbolji GeForce graficki procesori nisu ni komptibilni sa njim nego cekas da neko izbaci graficku za Mac. Mogu da zamislim koje su tu peripetije i modifikacije potrebne i na koje je sve probleme moguce naici. Koliko servisa u Srbiji moze da vam uradi uopste neku intervenciju ili popravku na ploci kod nekog Apple uredjaja, koliko njih poseduje masine uopste za popravku grafickih procesora, neke zahvate na ploci, itd.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iphone 5s se moze naci za 350e
02.12.2015. 01:24
status: user broj poruka: 12803
Mentalno zaostao, lečeni narkoman, mama mu daje pare za džeparac u 40 godina a on ih troši na komponente, i to ga ne podjebavam već je činjenica. Samo pogledaj gramatiku koju koristi, na nivou osnovne škole `bi, mogo, uzo`
Povrh toga ne zna čemu služi iMac, Mac Pro, niti zna šta mogu da rade, niti zna da možeš najnormalnije da se igraš na njima... On čovek stvari gleda na jednostavnom nivou, kakvo dete od 10 godina gleda: PC je za igranje, Mac je za posao. (Epic Orbital Facepalm Cannon)
Don Kihot, treba mu novi nadimak...
:: Aha, izvini. Ja sam mislio da si ti ozbiljan covek, da si sprc`o 4 banke. A u stvari ti si klinac, ti se samo zabavljas... Pa dobro, kada budes poceo da zaradujes, kupices sebi konacno pravi (Apple) kompjuter. Macbook Pro, iMac, Mac Pro ili sta vec budu izmislili do tada.. :: :: :: El Capita :: :: :: :: Kod desktop racunara za zabavu nista ne moze da zameni Intel xtreme i GeForce :: :: Da dajes pare na neku okruglu glupost okruglu da ti stoji na stolu :: ::
PA STA CES KADA MI PORODICA IMA 8000 EVRA PENZIJU PA MI DAJE 1000E ZA GRAFICKU KARTU. STA JE TO ZA NJIH. Po vama ja sam vlasnik celog sela i pre kupovine graficke i maticne moji prodaju kucu i kupe mi to... Exexee exeee... Citavo selo imam i samo prodajem pre svaku novu seriju. A u stvarnosti ja ustekao pare kod sebe niko nema ni predstavu pribliznu koliko delovi kostaju. Volim kada od muke pocnete da lupate i da se tesite. Pred Pascal cu morati da prodam Hotel, ali iz Monopola. exexeee... To se ti igraj bolesnice na Macu. Omogucili neko ubi boze igranje tek da se ne kaze ne podrzava. Mac je uvek godinu dana u zaostatku za konfiguracijama. Koju graficku bi ti najvise voleo na Mac da imas. Ja bas sam svedok molbi da se izbaci GTX780, Pa GTX980, Pa GTX980Ti. Zadnje poznato sto mi je bilo je ATI5870 i GTX680 Za Mac. Daum Imbecil. Imbe... Gde si imbeee,,,,
Ti Vlado da kupis lepo PlayStation 4 i bog da te vidi. Zatim se lepo prijavis u neku ustanovu na lecenje zavisnosti od komponenata, pa to je sad hit kod amera, da se prijavljuju u ustanove zbog svega i svacega, taman da pratis korak sa svetom, sa kardasijanovima, posto ovde na forumu si im pandam u virtuelnom svetu.
Broj postavljenih tema: 60413. Broj poslatih odgovora: 647586. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.