@Igor88 ne prodajem meni ne treba nista jace posto lako sj*bem fon...
@duqp Ma skoro je neko okacio linkda sam po ime-iu dobijes sifru... BTW jedan savet na svojim ledjima sam osetio da za tudju firmu ne treba pisati krv jer svi te tapsu po ledjima dok im trebas a kada treba tebi onda `srednjak` ne zaleci se puno, polako, ne kazem da je svuda pusiona oprez nije na odmet ... Zelim ti puno srece i iskreno se nadam da neces biti srece kur*te kao ja
Skroz si upravu i osecam to bas kao sto si naveo. Mada moje ludilo i nespavanje je vise zbog mog usavrsavanja i ucenja, noc je mirna svi spavaju nema tenzije i ne zvone telefoni.
Izbunaricu ti to za unlock, samo kazi sta tacno imas jel dvojka ili trojka ili tri ge es
Za iP 3g ti treba ultrasn0w ili blacksn0w, svaki radi sa odredjenim baseband-om. Baseband proveravas, tako sto udjes u iPhone settings > General > About i pogledas verziju pod modem Firmware.
Uputstvo za jailbreak i da pretvoris fon u simfree: iTunes. redsn0w Cydia SAM
Instaliras iTunes. Iskljucis u iTunes automatsko azuriranje telefona: File > Preferences > Devices > Prevent iPods, iPhones, and iPads from Syncing Automatically. Ili slicno.
Trebas da skines stock firmware sa neta, verzija koja je na tvom telefonu i snimis na komp. Tima 4.1 ili 4.1.2, zavisi. To mozes da uradis preko iTunes i mislim da ti iTunes nudi da skines firmware na komp, cak i da izaberes koji hoces firmware. Ne drzi me za rec, posto sam to davno radio, sa starijom verzijom iTunes-a. Ne znam kako je sa sa novijom.
redsn0W
Startujes redsn0w i njime izaberes firmware koji si skinuo sa neta. (browse) Redsn0w ce pripremati podatke i posle toga ce izbaciti prozor u kojem ces imati opcije. U tim opcijama izaberi Cydia, najmanje. (install Cydia) Sledeci ekran ce ti dati uputstvo kako da prebacis telefon u DFU mod. Koliko se secam, to radis tako sto prikacis ugasen iPhone na komp, preko USB kabla, drzis Home i Power dugme zajedno jedno 10 sekundi i pustis Power, a drzis i dalje Home dugme. Ali, prati ti redsn0w sta ti kaze.
Redsn0w ce odraditi svoje. Ako ne uspe, slobodno odradi jos jednom, desava se da ne uspe iz prvoga. Nista strasno. Kada redsn0w odradi svoje, telefon ce se restartovati i postati jailbreak-ovan.
Nakacis se na WiFi i startujes Cydia:
Cydia
U Cydia pipni ikonicu `manage`. U njoj ides na sources > edit > add i dodas: http://repo666.ultrasn0w.com, pipnes add source. Cydia ce da pokupi source-ove. Kada zavrsi, pipni `search` i ukucaj ultrasn0w ili blacksn0w, u zavisnosti od onoga gore sto sam napisao. Pini install gore u uglu. Uglavnom se radi sa ultrasn0w.
Kada se instalira ultrasn0w. Isto preko search nadji SAM. To je isto mali program koji ti dozvoljava da munes bilo koji SIM (bilo koji provajder) u telefon.
Iskljucis fon, ubacis karticu, ukljucis i uzivas u sim-free.
Ovo bi trebalo da radi i za iPhone 2g, kao i za iP 3gs.
Za novije (4g, 5g..itd.) je verovatno isto ili slicno. _____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
27e mesecno mi trazi Telekom da potpisem ugovor za Iphone 5s i Miks L paket. Znaci po tome kod njih Iphone 5s placas kao Iphone 6 nov u radnji, samo na rate. E sada nisam video koliko kosta Iphone 6s kod njih na rate. I to vidite sta su mi rekli...
Obaveštavamo Vas da imate mogućnost da podnesete zahtev za kupovinu Apple Iphone 5S uređaja uz tarifu Miks L . S obzirom da ste korisnik ADSL usluge duže od 6 meseci, uređaj možete platiti na 24 rate.
Uz navedenu tarifu cena telefona je 38400,00 dinara (38400/24 = 1600,00 dinara) Naknada za tarifu iznosi 1699,00 dinara. Dakle, mesečna obaveza bi bila 1600,00 + 1699,00 = 3299,00 dinara.
Ugovorna obaveza je 24 meseca.
Imate mogućnost i da podnesete zahtev za kupovinu telefona i mesečnu naknadu koja će biti obračunata sa popustom od 50%. U ovom slučaju obračunava se maloprodajna cena telefona, koja iznosi 75600,00 dinara. Dakle, Vaša mesečna obaveza bi bila 849,50 dinara + rata za mobilni uređaj 3150,00 dinara.
KAKO SU ONI IZRACUNALI DA JE U PRVOJ OPCIJI CENA TELEFONA 38.500 A U DRUGOJ OPCIJI 75.600. MENI TO NIJE JASNO. JEDINA RAZLIKA JE STO U PRVOJ OPCIJI NE BI RACUNAO PAKET PO POPUSTU OD 50% NEGO PUNU CENU KOJA JE OKO 1600 DIN. PA JA BI MOGAO DA UZMEM BEZ POPUSTA I DA POSLE 2 GODINE RASKINEM UGOVOR I UZMEM DRUGI SA POPUSTOM. RAZLIKA JE SAMO DUPLO. NISAM PITAO KOLIKO JE IPHONE 6S ONAJ PLUS ME I NE ZANIMA KAO A4 SVESKU DA NOSIM U RUCI.
Ja sam uzeo 5s 32 GB u martu. Spojio Fixni i mobilni box paket ono sto mi je palo za oko da je cena kao u radnji isto ali telefon nije diran .Celofan na licu mesta otvaras aktiviras itd. Takodje mi je primamljivo 24 rate sto po meni dodje extra jer ne bi imao toliko para na gomili da dam. Telenor dere na aparatima kao i Vip a pritom nemas tu opciju na 24 rate a telefoni su jos dodatno skuplji....
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: 27e mesecno mi trazi Telekom da potpisem ugovor za Iphone 5s i Miks L paket :: Znaci po tome kod njih Iphone 5s placas kao Iphone 6 nov u radnji, samo na rate :: E sada nisam video koliko kosta Iphone 6s kod njih na rate :: I to vidite sta su mi rekli.. :: :: :: :: Obaveštavamo Vas da imate mogućnost da podnesete zahtev za kupovinu Apple Iphone 5S uređaja uz tarifu Miks L :: S obzirom da ste korisnik ADSL usluge duže od 6 meseci, uređaj možete platiti na 24 rate :: :: Uz navedenu tarifu cena telefona je 38400,00 dinara (38400/24 = 1600,00 dinara :: Naknada za tarifu iznosi 1699,00 dinara :: Dakle, mesečna obaveza bi bila 1600,00 + 1699,00 = 3299,00 dinara :: :: Ugovorna obaveza je 24 meseca :: :: Imate mogućnost i da podnesete zahtev za kupovinu telefona i mesečnu naknadu koja će biti obračunata sa popustom od 50% :: U ovom slučaju obračunava se maloprodajna cena telefona, koja iznosi 75600,00 dinara :: Dakle, Vaša mesečna obaveza bi bila 849,50 dinara + rata za mobilni uređaj 3150,00 dinara :: :: :: KAKO SU ONI IZRACUNALI DA JE U PRVOJ OPCIJI CENA TELEFONA 38.500 A U DRUGOJ OPCIJI 75.600. MENI TO NIJE JASNO. JEDINA RAZLIKA JE STO U PRVOJ OPCIJI NE BI RACUNAO PAKET PO POPUSTU OD 50% NEGO PUNU CENU KOJA JE OKO 1600 DIN. PA JA BI MOGAO DA UZMEM BEZ POPUSTA I DA POSLE 2 GODINE RASKINEM UGOVOR I UZMEM DRUGI SA POPUSTOM. RAZLIKA JE SAMO DUPLO :: NISAM PITAO KOLIKO JE IPHONE 6S ONAJ PLUS ME I NE ZANIMA KAO A4 SVESKU DA NOSIM U RUCI :: :: :: :: :: PC BERZA OGLAS :: ::
Pogledacu sta znaci taj Box paket, posto mi je i ADSL kod njih, pa moze sve zajedno. I onda sutra dodje neko kupi ih i cao. Ne zna se da li je to dobro ili lose za nas. Vidim daju opciju 6s takodje. Mozda je pametno ako je to 500 din po rati vise uzeti njega. I cim prodje 24 meseca preimenovati paket u neki sa popustom. On je pravljen od aluminijuma 7000 kao koji je duplo jaci od prethodnog.
Onaj skandal bendgate koji je bio je rezultat toga sto kompanije pokusavaju da naprave stvari da se raspadnu posle 1-2 godine. Inace oni imaju najmanje 5-6 mogucnosti i legura koje mogu koristiti da telefon ostane iste tezine a da bude jaci... Tipa da ne znaju da li ce trajati i 10 ili 30 godina ali jednostavno da ne moze da se unisti lako. Ali to nikome ne odgovara. I onda kada pokusavaju da igraju na liniji onda se nekada preigraju i izbace govno. Ajde realno receno zivotinja ce da savije i laptop ako krene da je lomata ali postoje legure koje ne mogu da saviju tako lako.
Ti nemas nista sa buducim vlasnikom vec sa firmom i ugovorom.Meni ugovor garantuje uslugu do marta 2017 a da li ce biti Srpski ili Americki to me ne zanima.Mogu samo jos povoljnije da ponude kao sto je SBB uradio kad su ih uzeli i svake godine dizu kapacitet interneta . Ja bi objedinio Adsl,Fixni,mobilni ,kablovsku mislim da kosta 3000-3500 i miran si
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Pogledacu sta znaci taj Box paket, posto mi je i ADSL kod njih, pa moze sve zajedno :: I onda sutra dodje neko kupi ih i cao. :: Ne zna se da li je to dobro ili lose za nas :: Vidim daju opciju 6s takodje. Mozda je pametno ako je to 500 din po rati vise uzeti njega :: I cim prodje 24 meseca preimenovati paket u neki sa popustom :: On je pravljen od aluminijuma 7000 kao koji je duplo jaci od prethodnog :: :: Onaj skandal bendgate koji je bio je rezultat toga sto kompanije pokusavaju da naprave stvari da se raspadnu posle 1-2 godine. Inace oni imaju najmanje 5-6 mogucnosti i legura koje mogu koristiti da telefon ostane iste tezine a da bude jaci... Tipa da ne znaju da li ce trajati i 10 ili 30 godina ali jednostavno da ne moze da se unisti lako :: Ali to nikome ne odgovara. I onda kada pokusavaju da igraju na liniji onda se nekada preigraju i izbace govno. Ajde realno receno zivotinja ce da savije i laptop ako krene da je lomata ali postoje legure koje ne mogu da saviju tako lako :: :: PC BERZA OGLAS :: ::
Kablovsku imam ugovor sa nekim drugima, ali bi voleo da mi je sve kod jednih. Najlakse i najeftinije. Samo nisam siguran da li moze kod mene ta kablovska.
Ubedljivo je najpovoljnije uzeti preko box paketa. Ja sam uzeo iphone 6s 64gb uz box 3, koji koriste moji roditelji i telefon me kosta 87600 din. na 24 rate. To je ukupno 723 € i to na 24rate, sto nema ni kod preprodavaca. Ja sam ga uzeo pre mesec dana i tada je najjeftiniji na kp bio 830€. U radnjama i skuplji. Ko vec koristi box, njemu se isplati, inace nikad ne bih menjao sbb net za budjavi telekomov adsl.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
Ma ja nemam ni SBB ni telekom, KDS ja mislim. Meni je to u redu jer ja gledam samo Discovery, Travel, National Geographic, Explorer, History. Koliko je najmanje Iphone 6s? 64GB? Videcu onda 6s i ja ako razlika nije velika. Mada je iskreno 5s lepsi telefon, ruku na srce i 7 ce verovatno da urade slican samo vodootporan. Zamislite tu histeriju kada otvore vrata Apple sopa kada stigne Iphone 7.
Kakve torbice nosite za Iphone. Naravno da ga necu drzati u fotroli sem kada idem negde, zasto bi mi ispao kada sam na ulici... Wildtek ima na Amazonu neke koji nisu skupi mnogo.
Uzecu Space Grey. Dobar je i Silver ali mi se ne svidja spreda. Gold je dobar ali brzo dosadi, Rose Gold je zenski telefon tipicno kao sto je Space Grey muski.
Broj postavljenih tema: 60413. Broj poslatih odgovora: 647586. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.