evo posto sam video negde glasine po netu da ovaj telefon ima led diodu napred i da ce proraditi sa Windows 10 update
pa ako nekoga interesuje ili ima isti telefon
DA NE PREVODIM MOJ POST SA `GSMARENA`
`i confirm that this phone does have a REAL front white LED NOT an IR LED
how i made it turn on? well by accident actually
i wanted to test a battery life so i waited for my phone to shut down and than i would try to turn it on again and again till i could not turn it on anymore not even that short windows logo would show up
than i just left the phone over the night WITHOUT charging and did the same thing next day try to turn it on until stops giving any sign of life
so after 2 days of discharging i finally plugged in a charger and whoop a quite bright white led almost in the very top left corner lights up blinks few times than it continuously shined for a 5 sec and than it turned off
i was so surprised i almost dropped phone on the floor LOL it scared me
i have a GDR2 update just so you know maybe it does not work for a people with GDR1
and one more thing i discovered today ( unbelievable i know ) when you press side key to turn off the phone just slide UP instead of DOWN and the phone will restart :) `
Još ostalo viška 1 dan i 1 sat. Ukupno 10 dana i 14 sati trajanje baterije? Smanji malo. Mnogo je. Vlasnici androida i iPhone svršavaju ako im traje dva dana.
edge ukljucen jer sam MB potrosio bas danas i brzina zna se kakva je, imam utisak da je na edge brzi :-D inace tel je sve vreme do jedno 16h bio na 3G :-D
:: Još ostalo viška 1 dan i 1 sat :: Ukupno 10 dana i 14 sati trajanje baterije :: Smanji malo. Mnogo je :: Vlasnici androida i iPhone svršavaju ako im traje dva dana.
:: Još ostalo viška 1 dan i 1 sat :: Ukupno 10 dana i 14 sati trajanje baterije :: Smanji malo. Mnogo je :: Vlasnici androida i iPhone svršavaju ako im traje dva dana.
Broj postavljenih tema: 60413. Broj poslatih odgovora: 647586. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.