Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Kupovina mobilnog bez ugovorne obaveze
STRANA 1 OD 1
zexx Kupovina mobilnog bez ugovorne obaveze 21.06.2015. 13:35 T61531

status: user
broj poruka: 33
Pozdrav svima.
Planiram da kupim mobilni za kes tj. bez ugovorne obaveze pa me zanimaju pozitivna i negativna iskustva clanova prilikom ovakve kupovine. U pojedinim radnjama ne daju fiskalni vec garanciju (u vidu parceta papira) od 6 meseci ili godinu dana a opet u drugima se dobija fiskalni i garancija od godinu dana dok je negde garancija na dve godine. Video sam ponudu u firmama Telekoplus u Bulevaru Kralja Aleksandra i u firmi Logic Shop u Balkanskoj pa me zanima dal je neko s njima imao iskustva.
Hvala unapred.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 21.06.2015. 13:41 #596994

broj poruka: 12803
Prosto je jednostavno: ne kupuj u radnji već kupi nov telefon na oglasu koji je uzet preko operatera, dobićeš validnu garanciju od 2 godine, plus ćeš bolje cenovno da prodješ.

acayo re 21.06.2015. 14:04 #596995

broj poruka: 851
Kao što reče daum, mobilnisvet i traži oglase sa garancijom operatera, to ti je najbolja opcija. Ja sam kupovao više puta u Logic Shopu, za jedan Samsung su mi dali racun a za druga tri telefona ne, samo njihovu garanciju. Mogao je i uz njih racun ali su trazili 20% vise.

Sto se tiče radnje kao radnje nisam imao problema, svi telefoni kupljeni kod njih sljakaju i dalje bez problema.

100tinalog Re: ... 21.06.2015. 14:12 #596996

broj poruka: 1219
Ja sam imao problema sa teneorom, kad mi je crko htc sensation, nisu hteli da mi prihvate garanciju bez ugovora i bez vlasnika ugovora.
http://postimg.org/image/6rdw91iaf/full/

:: Prosto je jednostavno: ne kupuj u radnji već kupi nov telefon na oglasu koji je uzet preko operatera, dobićeš validnu garanciju od 2 godine, plus ćeš bolje cenovno da prodješ
::
operator re 21.06.2015. 14:18 #596997

broj poruka: 4288
Isto je i preko Telekoma. 90% uvaže, a 10% ne. Idi preko Handy.ja. Oni su trenutno najkorektiniji.

Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.

Daum ... 21.06.2015. 15:07 #596999

broj poruka: 12803
To sa telenorom je bilo ranije, takodje i sa Vipom jer su davali svoje garancije.

Danas toga više nema, svaki provider daje garanciju uvoznika i sa tim nema problema.
100tinalog Re: ... 21.06.2015. 15:17 #597000

broj poruka: 1219
To je odlicna vest onda.
http://postimg.org/image/6rdw91iaf/full/

:: To sa telenorom je bilo ranije, takodje i sa Vipom jer su davali svoje garancije
:: Danas toga više nema, svaki provider daje garanciju uvoznika i sa tim nema problema.
cele1988 Re: Kupovina mobilnog bez ugovorne obaveze 21.06.2015. 17:29 #597002

broj poruka: 1424
drugar imao problem sa njima do jaja.. zavalili lock 3gs otkljucan na ultrasnow a rekli da je otkljucan na sve mreze... bilo je drndanja bolje da ne opsujem dalje imas o ovoj prodavnici na isrbija.net katastrofalna iskustva sa njima...

:: Pozdrav svima
:: Planiram da kupim mobilni za kes tj. bez ugovorne obaveze pa me zanimaju pozitivna i negativna iskustva clanova prilikom ovakve kupovine. U pojedinim radnjama ne daju fiskalni vec garanciju (u vidu parceta papira) od 6 meseci ili godinu dana a opet u drugima se dobija fiskalni i garancija od godinu dana dok je negde garancija na dve godine. Video sam ponudu u firmama Telekoplus u Bulevaru Kralja Aleksandra i u firmi Logic Shop u Balkanskoj pa me zanima dal je neko s njima imao iskustva
:: Hvala unapred
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60413. Broj poslatih odgovora: 647586.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs