Koji ti je mobilni svaki mobilni ima specijalan program za njega,kao što nokia ima PC Suit. Mada prvo probaj kao što ti je Machine predložio. Black Wolf
Kao sto rece RL, Blue Solei, veci ce ti problem biti da mu nadjes krek i da ga nateras (tj skapiras kako ) da radi, ali kad to jednom ucinis, prirasce ti za srce. Program jej fenomenalan. Eh da TIP, skini slobodno trial verziju sa sajta, jer ti je krek samo egze fajl koli standardno prekopiras preko originala. E taj egze fajl je glavni, tako da ce ti verzija kreka biti i verzija programa, sto je amnje bitno, bitno je da radi. Znaci skines najnoviju trial verziju i onda bilo koji krek, mozes slobodno od malo starije verzije. nadam se da sam pomogao, malo konfuzno ali eto...
:: WinXP ne daje dijalog za rad ili ne prepoznaje Plavi Zubic imas BlueSoleil program pa probaj sa njim...pretrazi google ili ware :: :: :: - R a v e n L o r d - :: ::
:: Pa XP ima svoje ugradjene drajvere koji savrseno rade. Jedino ako si instalirao neki software od tog specificnog BT-a.. :: Ja sam imao neki šugavi Sweex BT, pa sam ga zagubio, pa uzeo neki MSI i oba bez problema rade bez ikakvog dodatnog softvera ili drajvera, osim onog koji se nalazi u WinXP SP2. Jedino sam instalirao Nokia PC Suite i to je sve. Naravno, ako imaš Sony Ericsson ili Samsung, Nokia PC Suite ti neće pomoći...
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647108. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.