Uzeo sam za maturski rad temu mobilna telefonija,i sada nogde na internetu ne mogu da nadjem literaturu.Treba mi pomoc oko istorijata mobilne telefonije. Kad je nastala,na kom sistemu se zasnivala? Kako je funkcionisala? Ponesto o razvijanju te tehnologije??? Molim vas za pomoc jer polazem taj maturski uskoro a nista nisam nasao
Prijatelju, zasto sluzi google? Malo se potrudi sam, a ne da ti drugi pisu maturski. Trazi po google-u, procesljaj razno-razne forume, ulozi malo truda!!!
Pa ne mogu ti mnogo pomoci ali prapoceci mobilne telefonije su vezani za skandinavske zemlje, zbog velike teritorije a malog broja stanovnika ljudima se jednostavno nije isplatilo da razvlace kablove vec su razvili neki sistem interne mobilne telefonije, kasanije su ostali uvideli prednosti takvog sistema i tako je sve krenulo, uzgred sta mislis odakle su ericson i nokia.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.