Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Nokia 6600
STRANA 1 OD 1
Maree88 Nokia 6600 20.02.2007. 18:05 T3306

status: user
broj poruka: 27
Imam problem. Iz cista mira su mi se obrisale sve sms posuke koje sam imao na telefonu, veliki broj slika a neke su i samo ostecene kao i razni programi koji su takodje osteceni i neupotrebljivi. Sve ovo nalazilo se na memorijskoj kartici pa pretpostavljam da je ona `otisla`. Zanima me da li neko zna kakve su mi sanse da povratim nesto od ovoga sto sam izgubio jer su mi neke slike a pogotovo poruke bile izuzetno vazne. Hvala unapred!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
blackwolf Nokia 6600 20.02.2007. 22:21 #12599

broj poruka: 1505
Možda ti je upo neki virus
Black Wolf

ndanicic Mozda ima resenje... 20.02.2007. 22:34 #12601

broj poruka: 22
Imas li citac za MMC kompjuteru? Meni se desilo nesto slicno, ali na N70... Izgubio sam sve slike i
muziku, poruke nisam. Onda sam ubacio u kompjuter...i sve je bilo tamo. Telefon nije mogao da prepozna podatke, nemam pojma zasto. Ja sam tih dana stalno vadio i vracao karticu u telefon, pa se mozda zato pogubio.
Probaj da ubacis karticu u kompjuter, pa da povratis podatke nekim data recovery programom. Ne mogu garantovati da ce uspeti, ali vredi probati. Trebalo bi tako da povratis slike, a poruke ne verujem.
Maree88 `fala 20.02.2007. 23:27 #12615

broj poruka: 27
Hvala na informacijama. Probacu tako pa cu javiti da li sam uspeo.

Equinoxe Re: 20.02.2008. 02:34 #44732

broj poruka: 12057

Najbolje sa čitačem kartica proveri memoriju na kompu.

skar hm 21.02.2008. 21:09 #44915

broj poruka: 3992

ukucaj sifre *7370#12345,to ti je sifra za master reset,al ne zaboravi da mmc izvadis iz telefona

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647108.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs