Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
??? Bluetooth???
STRANA 1 OD 1
gepard ??? Bluetooth??? 26.12.2006. 11:55 T2899

status: user
broj poruka: 269
Uzeo sam telefon Nokia 6233 u paketu (Telenor), pa me zanima sledece:

Koji bluetooth adapter za komp uzeti, a da je koliko-toliko kvalitetan (brzina, domet, pouzdanost), pozeljno da ga windows sam prepoznaje, da ne moraju da se stavljaju njegovi drajveri (nije presudno).

Interesuju me vasa iskustva, nisam imao prilike da se sa ovim do sad nesto mnogo "igram"...

Potrebna mi je i mini SD kartica od 1 ili 2 GB za ovaj telefon, pa ako imate neki dobar predlog za kvalitetniju karticu "pucajte" :) Video sam u Rodicu karticu sa adapterom Verbatim od 1GB za oko 2500din (znam da ima jeftinije, pre svega sigurnost, kvalitet :).

P.S. Mozda je ovo trebalo da ide u mobilne telefone, ako jeste izvinjavam se, cinilo mi se da ima vise veze sa racunarima...

Hvala unapred svima na odgovorima,
pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tihimil bezobrazluk.... 30.12.2006. 18:19 #11130

status: user
broj poruka: 216

niko nece da ti odgovori....ccc....nego ovako sto se zubica tice uzmi msi ima pouzdan je brz kvalitetan ima extra softver a i pristupacne cene...imas neke leve proizvodjache ali ti ih ne bi preporucio kom ih cesto ne prepoznaje a i softver je ochaj, a karticu uzmi kingston,kingmax....sve su one skoro iste...ja imam isti telefon i koristim kingstona od 1 gb i extar je..poz

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs