Ja imam Motorolu E 1000 sa vodafone softverom i 32 mb karticu. Imam citac kartice,komp(naravno) i brdo java igrica. Kako da ubacim i instaliram igre. Nemam poima. Pomozite,poludeh. Hvala!!
Why drink and drive, when you can smoke and fly?!?!
:: Ja imam Motorolu E 1000 sa vodafone softverom i 32 mb karticu :: Imam citac kartice,komp(naravno) i brdo java igrica :: Kako da ubacim i instaliram igre :: Nemam poima :: Pomozite,poludeh :: Hvala! :: :: :: Why drink and drive, when you can smoke and fly?!?
Koliko ja znam, za Nokia telefone trebas da prikljucis telefon sa kompom odgovarajucim kablom i sa kompa zapocnes instalaciju (igre ili programa) i zavrsis na telefonu. Mislim da je i za Motorolu isti princip. Mozes da probas da preko citaca kartica ubacis zeljenu java aplikaciju u neki folder tipa Instalation softvare menager ili tako neki folder i da sa telefona zapocnes instalaciju. Ponavljam, tako je za Nokiju, trebalo bi da je i sa Motorolom isti slucaj. Javi jesi li uspeo nesto, ako ne zvacu drugara koji je, cini mi se, imao Moto E1000, pa cu ga pitati da li on zna tacno. Pozdrav tebi.
Imam ja nekog poima o telefonima ali ne mogu na kartici da formiram new folder KJAVA ne ide nikako!! Ako drugar zna neka jevi simke000@yahoo.com ili ovde sve jedno je. Nemam gprs na tel.jer sam u Nemackoj. Hvala""
Nisam uspeo da ti saznam za Motorolu i programe jer ovaj ortak kaze da ga je imao jedno kratko vreme i da ga je prodao, tako da se nije igrao s` tim. Zao mi je sto ti se nisam ranije javio. Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.