:: Da li moze da se koristi obican USB kabl za spajanje V3 i PC-a ili mora da se koristi neki "poseban" USB kabl
obichan (onj kao za stampach) ne moze, nemash gde da ga utaknesh u telefon ... mislim da se taj nastavak zove miniUSB, koristi se i na digitalnim kamerama, etc...
Koliko ja znam, ne treba ti nikakav drajver. Samo prikljucih na komp i on ti otvori dva foldera, za slike i za muziku. Ponasa se kao eksterni hard drajv. Idi na njihov sajt i skini uputstvo (.pdf format), tamo ti sve pise. Ja ima W375 i najnormalnije ubacujem i brisem slike i audio fajlove.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: :: :: :: Dali moze neko da mi kaze gde mogu da skinem usb driver za motorolu v3
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647108. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.