Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Ima li nade?
STRANA 1 OD 1
Igor84 Ima li nade? 21.07.2006. 01:41 T2011

status: user
broj poruka: 327
Imam Sony Ericson T610. Malo je zabrljavio i morao sam da ga resetujem. Postoji li nacin da mu ubacim srpski jezik bez da ga nosim u servis za mobilne telefone?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
lazarsrdan Tesko.... 21.07.2006. 10:56 #7071

broj poruka: 17

dinastija

Moj drugar drzi servis mobilnih telefona i ja sam mu instalirao programe za flesovanje aparata tako da znam da ti je za to potreban program koji se zove Twister s tim sto mislim da ne mozes da nadjes na netu besplatnu verziju znam da je on platio oko 200 eura i potreban ti je flash fajl koji se inace skidaju sa neta. Zastno ti je problem da ga odneses u servis kada imas u milion servisa da ti ubace srpski za 10 minuta?!?!?!
Igor84 Evo zasto: 21.07.2006. 19:35 #7074

broj poruka: 327
Poenta je bila u tome da im ne platim 10e za reset telefona. E sad ako ja sada platim ubacivanje srpskog 10e cemu sve to?
Inace sam resio problem. Fabricki je vec imao srpski jezik. Drug jednostavno nije mogao da se snadje u engleskom meniju. Inace hvala na savetu i jos samo da kazem da nisam uspeo da nadjem Twister. Izbacuje sve neke Mp3 downloadere.
Sweety Problem leži u novcu 22.09.2006. 02:24 #8498

broj poruka: 5
Očigledno, hmm, preporučujem ti da ništa ne pokušavaš sam, a posebno ne preko interneta, ako slučajno naletiš na neke softwere i slično, to nikako ne radi. Tel ja malo stariji model SonyEricsona ali je i dalje dobar, idi u prvu radnju mob tel i prodaj ga i kupi zver od telefona koja neće kočiti i neće joj pucati softwer!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs