Bez razmisljanja uzmi w800,k750i ti se ne isplati ima losije slusalice od w800 a i samo 64 mb memorije.Sto se tice w800 zvuk je fenomenalan najbolji koji ces naci u bilo kom telefonu,a tu je i memorija od 512 mb,po meni dopadljiv dizajn i fenomenalna kamera(po svim testovima je bolja od nokie i drugih proizvodjacha).do kraja meseca se ocekuje pad cene w800 zato sto je izasao w810 zato sacekaj do kraja meseca pa trk u radnju :)
:: :: Zaboravih da kazem da ne bih fon na preklapanje ili klizanje :: Razmisljao sam mozda o K750i, w800i ili 6230i.... :: :: Moj predlog ti je da ako se već dvoumiš izmedju SonyEricssona uzmeš K750i, tel je perverzija, ja imam W800i tel sam po izgledu govori da je ženski, opcije su mi iste sa K750i samo što je razlika u kartici W800i ima 512mb, i kada uključuješ telefon možeš da ga startuješ kao Walkman ili kao tel. To ti je moj predlog, i stim što mu je spala cena !!!!
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.