Verovatno mislis na D730 koji ima Symbian OS.Ujedno ima manji ekran od Nokie.Nokia je meni lepsa,ali premalo memorije.Ako bi po tome gledao Nokia je lepsi izbor s tim da bi morala da se dokupi dodatna mem. Licno , ne bih se opredelio ni za jedan.Pogledaj malo SE.Mislim da je S700i bolji izbor a pri tom i 100ak evra jeftiniji.Poz.
... samo nemoj da pomislis da sam neka lujka! Tek sto sam odustala od kompa, a vec sam nasla na sta cu da potrosim parice. Ne, nisam mislila na Samsung D730 nego na E730. A sta mi je je bolje, ovaj sto si mi ti predlozio ili W600? Unapred hvala!
Mislio sam da ga kupim , a onda sam pare ulozio u komp.Posle ga nije bilo neko vreme,a sad je izgleda ponovo dosla neka mala kolicina u BG. Veci ekran,prosiriva memorija je na strani S700i , a uz W600 dolazi 256MB interne memorije koja ti je sve, uz mogucnost kupovine dodatka FM predajnika kojeg mislim da je tesko naci kod nas.To je zgodno za slusanje muzike u autu recimo , ako se nadje taj dodatak.Licno mi je lepsi i bolji S700i.Ovo su telefoni sa 1.3MPixela , pa ako nisi zahtevna po pitanju fotografije...Moje misljenje je da SE daje malo vise u odnosu na Nokiu ili vec Samsung , za iste pare.Pogledaj na https://www.mobilnisvet.com pa uporedi karakteristike.Videces.Mada ce me ljubitelji Nokie klepiti po usima. Ja se jos drzim starog od 5evra , a komp ti treba verovatno u svakom slucaju.Ti vidi sta ti je ciniti.Poz.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.